19 / 04 / 2024

izmir tarım alanı konutları yıkım 

izmir tarım alanı konutları yıkım 

5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununa göre izin dışı yapılan yapılar yıkılıyor. Bununla beraber yıkım emri verilen binalara ceza da kesileceği belirtildi.

Antalya'da 106 dönümlük tarım alanına konut inşa edileceği iddia edildi! 

Antalya’nın Alanya ilçesi Kargıcak-Karagedik mevkisinde yer alan 106 dönümlük tarım alanının konut alanına çevrilmek üzere yapılaşmaya açılacağı kaydedildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nden Ekolojik Tarım Turizmi tepkisi: Tarım arazileri yapılaşmaya açılıyor!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi 46. Dönem Yönetim Kurulu, ekoköy turizmi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açıldığına dikkat çekti. İşte detaylar...

İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından indirim yapın talimatı alan Tarım Kredi Kooperatifi'nde bazı ürünlere zam geldi. İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Dalaman'daki 3 tarım arazisi kiraya verilecek! İhalesi 8 Kasım'da!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Dalaman'da yer alan üç adet tarım arazisini kiraya verecek. Söz konusu ihale 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

Tarım Kredi Markette dana sosis 32,75 TL, İzmir Tulumu 400 gram 59,90 TL! 13 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Peynir, süt, bebek bezi, et ürünleri dahil pek  çok ürün grubunu indirimli satışa sunan Tarım Kredi Koopetifleri marketlerinde Elit Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 litresi 47,90 TL’ye, Uni Baby 400 gram Saç ve Vücut Şampuanı 17,90 TL’ye, Özlem Kangal sucuk 200 x2 paket 99 TL’ye tüketiciye sunuluyor.

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

Yükselen enflasyon ile birlikte zincir marketler de fiyatları fahiş biçimde yükseltmeye devam ederken Tarım Kredi ve PTT AVM, ayçiçek yağında inanılmaz bir indirim yaparak piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İşte detaylar...

Tarım Kredi market yine yaptı yapacağını! Un, makarna, çay, beyaz peynir de 'yok artık' dedirten fiyatlar: Çantasını alan koştu!

Tarım kredi marketlerinde akıllara durgunluk veren indirimler! Tarım Kredi Familia tuvalet kağıdı, toz şeker, peynir, bezelye, bal, un ve çay fiyatlarında indirim yaptı! Vatandaşların temel gıda maddelerini rahatlıkla temin edebileceği marketin bu hafta geniş bir yelpazede indirimler sunacağı bildir

Tarım Kredi'de dev indirim start aldı! Filesini alan markete koşacak! Çay 39 TL'ye düştü! 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatiflerinin 16 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Katalogda birçok ürün yer alırken indirimli fiyatları dikkat çekti. İşte Tarım Kredi katalığu 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğine dair sorulan sorular hız kazandı. Destek alan çiftçiler, “Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?” sorularına yanıt arıyor.

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

Tarım Kredi Market'ten ayçiçek yağı, şeker ve çayda dev indirim! Elinizi çabuk tutun! 21 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatif Market'in aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünlerin fiyatları belli oldu. Türkiye'nin en büyük perakende şirketlerinden biri olan Tarım Kredi Kooperatifleri Marketlerde indirim fırtınası sürüyor. İşte 21 Ağustos 2022 fiyat listesi.

izmir tarım alanı konutları yıkım  Haberi

izmir tarım alanı konutları yıkım 

İzmir'in her bölgesinde tarım bölgelerinde 5403 yasa kapsamına giren arazilere ev izni  alıp daha sonra evi, villa ve ticari yapıya dönüştüren şahıslarla ilgili denetlemeler başlatıldı.

Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; İl Müdürü Mustafa Özen, "Geriye dönük 2 yıllık tüm işlemleri tarıyoruz. Halkımızın mağduriyetini önlemek için izin aldıkları duruma uygun yapılar yapmalıdır. Aksi durumda ceza kesilerek yıkım işlemleri başlatılacaktır" dedi.

Tarım bölgelerinde yapılaşmalara ilişkin tartışmalar devam ederken Tarım ve Orman Bakanlığı İzmir genelinde denetlemelere başladı. Geriye dönük iki senelik işlemleri tarayan İzmir İl Müdürlüğü kontrol çalışmalarına hız verdi.

Çalışmaların başladığını bildiren Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen halkın mağduriyet yaşamaması için verilen izin dışına çıkılmamasını istedi. Özen, “Geçmişe dönük son iki yılda ne kadar izin verildiyse üzerinde...