24 / 04 / 2024

İzmir Tepecik Tanı Merkezi açılış tarihi

İzmir Tepecik Tanı Merkezi açılış tarihi

İzmir Güney Kamu Hastaneleri'nin kente yönelik sağlık yatırımlarının ardından bir diğer yatırım haberi de Kuzey Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nden geldi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısına Tepecik Tanı Merkezi kurulacak.

1940 yılında İzmir'de 2 bin 650 liraya satılık arsa!

1940 yılında İzmir Sulh Hukuk Mahkemesi'nden İzmir Tepecik'te Arslanlar Sokağı'ndaki bir arsa 2 bin 650 liraya açık artırmayla satışa çıkarılmış.

Tan Urla'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

Tanyer Yapı'nın İzmir Urla'da hayata geçirdiği Tan Urla projesinde peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Tan Urla konut fiyatları güncellendi! Tan Urla konutları ne kadar?  

İzmir Urla'da inşa edilen ve Tanyer Yapı imzası taşıyan Tan Urla konutlarının fiyatı güncellendi. Peki, Tan Urla konutları ne kadar, kaç TL? İşte Mayıs ayı güncel fiyat listesi...

Tan Urla'da konut fiyatları güncellendi! Konut tiplerine ne kadar zam geldi?  

Tanyer Yapı imzasıyla İzmir Urla'da hayata geçirilen Tan Urla'nın yeni fiyatları belli oldu. İşte Tan Urla'nın güncel fiyat listesi 2023....

Milli Emlak'tan İzmir'de 13 bin TL'ye arazi fırsatı! İzmir'de arazi arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan İzmir'de 13 bin TL'ye arazi fırsatı. İzmir'de satılık arazi arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın. İşte detaylar...

Tan Urla fiyat listesi Aralık 2022!

Tanyer Yapı imzasıyla İzmir Urla'da hayata geçirilen Tan Urla'nın Aralık ayı fiyatları belli oldu. İşte Tan Urla fiyat listesi Aralık 2022....

Tan Urla ile 278 yeni konut geliyor! Teslimler Aralık 2024'te! 

Tanyer Yapı imzasıyla İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da inşa edilen Tan Urla projesinde satışlar başladı. İşte tüm detayları ve merak edilenleriyle Tan Urla projesi...

Emlak Konut GYO İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değeri açıklandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değerine ilişkin açıklama yaptı.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

DAP İzmir basın lansmanı 7 Şubat'ta!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan, DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir projesini tanıtmak için bir basın toplantısı düzenleyecek. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

İzmir Tepecik Tanı Merkezi açılış tarihi Haberi

İzmir Tepecik Tanı Merkezi açılış tarihi

İzmir Güney Kamu Hastaneleri'nin kente yönelik sağlık yatırımlarının ardından bir diğer yatırım haberi de Kuzey Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nden geldi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısına Tepecik Tanı Merkezi kurulacak. 


Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hasta yükünü taşıyamadığını söyleyen Dilek, "Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi şu andaki yatak kapasitesi ile artık kendisini taşıyamıyor. Bu sorunu hastanenin karşısına yapacağımız 400 polikliniği ve acil servisi bulunan Tepecik Tanı Merkezi ve çevresine yapacağımız sağlık kampüsüyle son vereceğiz" diye konuştu.


Arsa problemi

Tepecik Sağlık Kampüsü için Sağlık Bakanlığı'na gönderdikleri projenin kabul edilip onaylandığını ifade eden Prof. Dr. Dilek, "Şu anda tek sorunumuz arsa problemi. Onu da çözdüğümüz zaman Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin arasındaki 30 bin metrekarelik alanda aynı anda...