19 / 04 / 2024

izmir toplu açılış töreni 2015

izmir toplu açılış töreni 2015

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'de büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, "İzmir için çok büyük düşünüyoruz, İzmir dünyanın incisi olacak" dedi.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Sancaktepe'de toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, tören öncesi vatandaşlara seslendi.

Esenler'de toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törenle birlikte toplam yatırım bedeli 271 milyon lirayı bulan eser ve hizmetlerin Esenler'e kazandırıldı.

Gaziosmanpaşa'da toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Gaziosmanpaşa'daki toplu açılış törenindeki konuşmasında İstanbul'un nasıl İstanbul olduğunu en iyi Gaziosmanpaşalıların bileceğini, ilçenin 60-70 yıl önce Eyüp ile Çatalca arasında kalmış, kıraç bir yer olduğunu ve o dönemde "Taşlıtarla" denildiğini söyledi.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılmak için İstanbul'a geldi. Erdoğan, aralarında belediye binası, hastane, orman parkı ile eğitim ve kamp merkezlerinin de bulunduğu birçok tesisin açılışını gerçekleştirecek.

Kastamonu'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu’da Kuzeykent Miting Alanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

izmir toplu açılış töreni 2015 Haberi

izmir toplu açılış töreni 2015

Eroğlu, Atatürk Stadı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, açılışı yapılacak tesislerin 770 milyon lira tutarında olduğuna işaret ederek, İzmir'in daha önce böyle bir yatırım görmediğini belirtti, hayırlı, uğurlu olması dileklerini iletti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, İzmir'e her zaman sahip çıkması nedeniyle teşekkür eden ve kentteki tüm tesislerin yapımında talimatı olduğunu dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti: 


"Malumunuz, burada Küçük Menderes Havzası'nda ne bir sulama ne bir gölet yoktu. Beydağ için 'Beydağ Barajı'nı bir an önce bitirin' talimatını verdiniz. DSİ'ye o dönem sordum ne zaman biter diye. Mevcut ödenekle 76 yılda biteceğini söylediler. İşte bu eski Türkiye. 'Öyle şey olur mu' dedik, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 26 ayda bitirdik. İzmir'in en yüksek, en büyük barajını bitirdik. 'İzmir'e su getir' dediniz....