26 / 04 / 2024

İzmirde ticaret serbest bölgesi

İzmirde ticaret serbest bölgesi

İzmir'de turistlerin dinlenebilecekleri ve zaman geçirecekleri alanlar oluşturmak için çalışmalara başladıklarını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Veysel Eroğlu, ''Ekonomi ve Maliye Bakanı ile görüştüm. Harekete geçeceğiz'' diye konuştu.

İhracatçılardan AB Yeşil Mutabakatı uyarısı! İklim diplomasisi ticaret savaşına mı dönüşüyor?

İhracatçılar AB Yeşil Mutabakatının ticaret savaşına dönüşmesinden endişeli. Konuya ilişkin endişelerini dile getiren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği’nin Serbest Ticaret Anlaşmasına çevrilmesini istiyor.

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Güngören’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Serhat Serbest ve Özlem Serbest tarafından kuruldu.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerindeki yatırımcılara kira ve faiz desteği!

İhtisas Serbest Bölgeleri Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, "Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerinde kiralanan arazi ve binalar için 75 bin dolara kadar kira harcamalarının yarısı karşılanacak." dedi.

Ukrayna ve Türkiye Serbest Ticaret Anlaşması görüşmelerine yeniden başladı!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı Taras Kaçka, Ukrayna ve Türkiye arasında serbest ticaret anlaşması görüşmelerinin tekrar başladığını bildirdi.

Firmalara ihtisas serbest bölgelerine yatırım daveti!

Ticaret Bakanı Pekcan, orta yüksek ve yüksek teknolojili imalat, yazılım ve bilişim ürünü üretimi alanlarında ihracat odaklı faaliyette bulunmayı amaçlayan yerli ve yabancı firmaları, "ihtisas serbest bölgeleri"ne yatırıma davet etti.

Çin, Hainan’ı Asya’nın yeni finans ve ticaret merkezi yapacak !

Çin'in Hainan için hazırladığı plana göre serbest ticaret ve yatırımın kolaylaştırılması için 2025 yılına kadar kurulacak pilot bölge 2035 yılına kadar finans merkezi olacak.

İhtisas Serbest Bölgesi modeli hayata geçirildi!

İhtisas Serbest Bölgesi modelini hayata geçirdiklerini hayata geçiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Ülkemizin Ar-Ge yoğun, yüksek teknoloji ve katma değerli ihracat hedeflerine katkı sağlayacak firmalara kira, nitelikli istihdam gibi desteklerin yanı sıra, gelir, kurumlar ve gümrük vergisi gibi bir

Mersin Serbest Bölgesi'ndeki bazı taşınmazlar için teklif toplanacak!

Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Mersin Serbest Bölgesi'ndeki taşınmazların faaliyet ruhsatı süresince kullanıma verilmesine yönelik teklif toplanacak.

Zumra Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zumra Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli Erkan Serbest tarafından kuruldu.

Mevara Turizm Gıda ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevara Turizm Gıda ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Serbest tarafından kuruldu.

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi bugün Çatalca'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İzmirde ticaret serbest bölgesi Haberi

İzmirde ticaret serbest bölgesi

AK Parti'nin İzmir 1. Bölge milletvekilliği için ilk sıradan aday gösterdiği Orman ve Su İsleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İzmir'deki basın kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. 



Kahvaltının ardından basın mensuplarına İzmir'de hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili bilgiler veren Eroğlu, lise döneminde amcasının gazetesinde muhabirlik ve yazarlık yaptığı için kendisinin de sarı basın kartının bulunduğunu söyledi. 



İZMİR'İ SEVİYORUM 

zaman geçirecekleri alanlar oluşturmak için çalışmalara başladıklarını belirten , "Ekonomi ve Maliye Bakanı ile görüştüm. Harekete geçeceğiz" diye konuştu 29 milyar lira yatırım yapıldı İzmir'e 2014'ün sonu itibariyle 29.1 milyar liralık yatırım yapıldığını vurgulayan Eroğlu, "Bu yatırımların 3 milyar liralık payı bizim bakanlığımıza ait. İzmir'de 310 bin dekar araziyi sulamaya açtık. 5 baraj, 11 gölet yaptık ve 85 dereyi ıslah ettik. 68 milyon...