27 / 04 / 2024

İzmirli turizm firmaları

İzmirli turizm firmaları

İzmir turizm sektörünün önde gelen temsilcileri, Ege - Koop Proje Merkezi' nin Mega Projesi İzmir Sağlık Serbest Bölgesi için İzmirli turizm firmalarının 'umudu' oldu...

Endişeli otel sahipleri Çeşme Turizm Projesi ile umutlandı!

İzmirli otel sahiplerinin turizm sezonuyla ilgili endişeleri Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Mehmet Ersoy'un açıkladığı 'Çeşme Turizm Projesi' ile çözüm bulacak.

Firmalar Ordu'ya otel açmak için yarışa girdi!

Türkiye'nin yeşil ili Ordu turizm atağına başladı. Uluslararası firmalar, Karadeniz'in gözde ili Ordu'ya otel açmak için neredeyse birbiriyle yarışa girdi.

İzmirli müteahhitlerden firmalara kesilen cezaların yetersiz olduğu tepkisi!

İzmirli çimento firmalarının 2016 yılıyla birlikte hazır beton fiyatlarına yaptıkları zam nedeniyle firmalara Rekabet Kurulu'ndan ceza yağarken; müteahhitlerden ise firmalara kesilen cezaların yetersiz olduğu tepkisi geldi.

Beton fiyatlarına yapılan zam inşaat sektörüne darbe!

İzmirli çimento firmalarının 2016 yılı ile birlikte hazır beton fiyatlarına yaptıkları zam inşaat sektörünün tepkilerine neden oldu. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in diğer illere oranla betonu zaten pahalıya kullandığını belirtti.

Çeşme'ye termal turizm tesisi geliyor!

ÇEŞME’ye termal turizm tesisi kazandırmak için 2005’te yolan çıkan İzmirli 60 ortaklı TETUSA, nihayet amacına ulaştı. sağlık bakanlığı’nın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi TETUSA A.Ş. kazandı.

En iyi 100 otelin 53'ü Türkiye'den!

DÜNYANIN en büyük turizm firmalarında Corel Travel tarafından düzenlenen "Starway World Best Hotels 2014" programı Moskova Lotte Otel'de gerçekleştirildi.

Etkinlik yönetim firmalarının tercihinde Ankara 4'üncü sırada!

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, Toplantı ve etkinlik yönetim firmalarının tercih ettiği kentin yüzde 24,3 ile Antalya olduğunu belirterek, Ankara'nın 12,9 ile takip ettiğini kaydetti.

Cirit Turizm Folkart Towers'ta ofis açtı!

Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul firmaları 600 metrekarelik bir alanda Folkart Towers'ın 37'nci katında hizmet vermeye başladı.Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul Folkart Towers'ın 37'nci katında yer alıyor.

Türk firmaları kongre turizme odaklandı!

Dünya turizm gelirlerinin yüzde 30'unu oluşturan ve kısaca "MICE" (Meeting - Incentive- Congress- Event) olarak bilinen kongre, toplantı ve etkinlik turizmi, Türk firmalarının da ilgi odağı haline dönüştü.

Ant Yapı uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50'de olmayı hedefliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "2023'e kadar yurtiçinde konut, ofis, okul, hastane gibi birçok yeni proje ile turizm-otel yatırımlarına devam etmeyi planlıyoruz. Hedefimiz uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50 içerisinde olmak

İzmirli firmalar Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ihale dışı mı bırakıldı?

Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili şok bir iddiada bulundu. Nasır, Büyükşehir'in Mustafa Kemal Sahil Bulvarı taşıt altgeçidi yapımı için "açık ihale" yerine belirli istekliler arasında ihale usulünü seçerek, İzmirli firmaları ihale dışı

İzmirli odalar turizm platformu kuracak!

İzmirli odalar turizm platformu kuracak. Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral'ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda İzmir'deki odaların ortak bir turizm platformu kurması konusunda görüş birliğine varıldı.

Turizm firmaları turistlere dizi seti turları başlattı!

Türk dizilerinin Orta Doğu ve de diğer ülkelerde yayınlanmasının ardından turizm firmaları yeni bir gelir kapısı buldu ve Türkiye'ye gelen turistlere dizi seti turları başlattı.

İzmirli turizm firmaları Haberi

İzmirli turizm firmaları

İzmir turizm sektörünün önde gelen temsilcileri, Ege-Koop Proje Merkezi'nin Mega Projesi İzmir Sağlık Serbest Bölgesi için İzmirli turizm firmalarının 'umudu' oldu. 


CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı'nın açılışı öncesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdulaziz Ediz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, ETİK Genel Sekreteri Şinasi Akçay ve sektörün önde gelen 30'a yakın temsilcisi ile biraraya geldi. 


Davet ettikleri Aslan'a projenin sağlık turizmini de tetikleyerek kent turizmini içinde bulunduğu kısırdöngüden kurtarabileceğini belirten Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler," Bakanlar Kurulu'nun...