26 / 04 / 2024

izmit Arslanbey Özyapı Spor Tesisleri yıkımı

izmit Arslanbey Özyapı Spor Tesisleri yıkımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Arslanbey İzmit Caddesi üzerinde bulunan, kaçak ve ruhsatsız olduğu tespit edilen Özyapı Spor Tesisleri Fırat Cafe işletmesi yıkıldı...

Özyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Battal Öz tarafından kuruldu.

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özdemir ve Hüseyin Özdemir ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi tamamlandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Arslanbey Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Özyap Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Özyapı tarafından kuruldu.

Kocaeli Suadiye - Arslanbey yoluna ikili köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye bu kapsamda Suadiye - Arslanbey yoluna ikili köprü inşa ediyor.

Kartepe Arslanbey Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamam!

Kartepe’nin Belediye’si tarafından inşa edilen Arslanbey Kültür Merkezi’nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirdiği Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı.

Özyap Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Özgür Toğçu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Raşit Yarka ve Talip Güloğlu imzasıyla kuruldu.

Özyap Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gökhan Özkan imzasıyla kuruldu.

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 26 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak Arslanbey Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 6 firma teklif verdi.

izmit Arslanbey Özyapı Spor Tesisleri yıkımı Haberi

izmit Arslanbey Özyapı Spor Tesisleri yıkımı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Arslanbey’de kaçak ve ruhsatsız olduğu tespit edilen Özyapı Spor Tesisleri yıkıldı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Arslanbey İzmit Caddesi üzerinde bulunan, kaçak ve ruhsatsız olduğu tespit edilen Özyapı Spor Tesisleri Fırat Cafe işletmesi yıkıldı.


Yapılan şikayet üzerine Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı’nın talebiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki arsada bulunan Özyapı Spor Tesisleri’ne ait 2 katlı yapı, 775 sayılı Gecekondu Kanunu’nun 18. Maddesi’ne istinaden işletme sahibine gerekli tebligatın yapılmasının ardından yıkım programına alındı. Bölgede gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasıyla birlikte yıkım işlemine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kısa sürede yıkım işlemini tamamlayarak çıkan hafriyatı ortadan kaldırdı. İtfaiye, ambulans, zabıta ve polis ekiplerinin bulunduğu yıkım bölgesinde her türlü güvenlik önleminin alınması ve yolun kapatılmasının ardından...