25 / 04 / 2024

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa edilecek!

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak Arslanbey Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 6 firma teklif verdi.





Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak Arslanbey Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapılan ihaleye 6 firma teklif verdi.


6 FİRMA TEKLİF VERDİ


İhalede en yüksek teklif 5 milyon 400 bin TL ile Nüa İnşaat tarafından verilirken, en düşük teklif 3 milyon 367 bin TL ile Al San İnşaat tarafından sunuldu. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. Proje yer tesliminden 450 takvim günü sonra bitirilecek.


ÇOK AMAÇLI MERKEZ


Arslanbey’de 2 bin 450 metrekare alana yapılacak olan merkez, çok amaçlı olarak hizmet verecek. Arslanbey Kültür Merkezi’nin içerisinde 223 metrekare çok amaçlı salon, 522 metrekare sergi salonu, 670 metrekare düğün salonu ve 522 metrekare KO-MEK kurs alanı yapımı gerçekleştirilecek.


Nüa İnşaat           5 Milyon 400 bin TL


Gökbeyaz İnşaat    5 milyon 123 bin TL


Gülsan İnşaat        4 milyon 986 bin TL


Arif Öztürk İnşaat   4 milyon 702 bin TL


El Yapı Beton         4 milyon 695 bin TL


Al San İnşaat         3 milyon 367 bin TL


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 



Haber Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olzn Arslanbey Kültür Merkezi'nin ihalesi önceki gün gerçekleştirildi. Belediyenin ihale salonunda yapılan ihaleye 6 firma teklif verdi.  İhalede en yüksek teklif 5 milyon 400 bin lira ile Nüa İnşaat'tan gelirken, en düşük teklif ise 3 milyon 367 bin lira ile Al San İnşaat tarafından sunuldu. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. Proje yer tesliminden 450 takvim günü sonra bitirilecek. 


Kocaeli 


Geri Dön