24 / 04 / 2024

Kocaeli Arslanbey çalışmaları

Kocaeli Arslanbey çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak Arslanbey Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 6 firma teklif verdi.

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Akademi Lisesi Körfez şubesi için çalışmalar başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Beediyesi, Akademi Lisesi Körfez şubesi için düğmeye bastı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun çalışmalarında yaşanan sorunlar mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Denizli Mahallesi'nde Kuzey Marmara Otoyolu çalışmaları nedeniyle yaşanan sorunların çözümü TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Kocaeli Arslanbey çalışmaları Haberi

Kocaeli Arslanbey çalışmaları



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak Arslanbey Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapılan ihaleye 6 firma teklif verdi.


6 FİRMA TEKLİF VERDİ


İhalede en yüksek teklif 5 milyon 400 bin TL ile Nüa İnşaat tarafından verilirken, en düşük teklif 3 milyon 367 bin TL ile Al San İnşaat tarafından sunuldu. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. Proje yer tesliminden 450 takvim günü sonra bitirilecek.


ÇOK AMAÇLI MERKEZ


Arslanbey’de 2 bin 450 metrekare alana yapılacak olan merkez, çok amaçlı olarak hizmet verecek. Arslanbey Kültür Merkezi’nin içerisinde 223 metrekare çok amaçlı salon, 522 metrekare sergi salonu, 670 metrekare düğün salonu ve 522 metrekare KO-MEK kurs alanı yapımı gerçekleştirilecek.


Nüa İnşaat           5 Milyon 400 bin TL


Gökbeyaz...