20 / 04 / 2024

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.



Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi okullara spor salonu kazandırmayı sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda spor eğitimi almaları için yapılan spor salonları çeşitli sporların icra edilebileceği şekilde gerçekleştiriliyor. Bugüne kadar pek çok okulun yanında inşa edilen okul tipi spor salonları zaman zaman da halkın kullanımına da açılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu salonlardan birini de Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi için inşa ediyor. Spor salonunun zemin kat hasırlı beton imalatı tamamlanırken çelik kolonlar da yerleştiriliyor.

 

3 ADET SALON

Kocaeli Büyükşehir spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda hayata geçirdiği spor salonunda yapım çalışmaları sürerken drenaj hattı uygulamaları da tamamlanıyor. 1.100 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı18 metre ölçülerinde voleybol sahası inşa edilecek. Yapının birinci katında diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare ölçülerinde 3 adet de salon bulunacak.

 


Geri Dön