19 / 04 / 2024

İzmit Av Köşkü yıkılıyor

İzmit Av Köşkü yıkılıyor

Kültür Tepesi 2. Etap Projesi kapsamında Av Köşkü için Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’ndan yıkım izni çıktı.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

O ilde 12 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmit Belediyesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Kadıköy Mahallesi'nde yer alan 12 adet konutu satıyor. Peki İzmit Kadıköy'de yer alan konutların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte detaylar... 

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

Av yasağının başlamasına 15 gün kala balıkçılar isyan etti: Balık bitti, deniz kurudu!

Kötü bir av sezonu geçiren balıkçıların çoğu yasağın başlamasını beklemeden paydos etti. Balık azaldığı için fiyatlar da yüksek. Balıkçıların ortak görüşü kıtlığın üzerine koyarak devam edeceği şeklinde.

Pozitif Avınca İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Avınca İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Hivda Avınca tarafından kuruldu.

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut müjdesi!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için gerçekleşen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sağlık çalışanlarına önemli bir müjde verdi

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...

Avınçsal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avınçsal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Avınçsal tarafından kuruldu.

Hülya Avşar yaz aylarını Ayvalık’taki evinde geçirecek!

Geçtiğimiz gün İstinye Park’ta görüntülenen Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık’ta bulunan evinde geçireceğini, gitmeden önce alışverişe çıktığını söyledi. 

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

Hülya Avşar’ın hayalleri suya düştü! Ayvalık Çiçek Adası’na rekor fiyat!

Hülya Avşar’ın almak istediği Ayvalık’ta bulunan Çicek Adası’na 135 milyon TL istendi. Avşar tamamen hayalinden vazgeçti.

Fethiye'de kaçak yapı avına çıkıldı!

Muğla’nın Fethiye ilçesi havadan denetlendi. Kaçak yapı avına çıkıldı

İzmit Av Köşkü yıkılıyor Haberi

İzmit Av Köşkü yıkılıyor

İzmit Belediyesi’nin Kültür Tepesi projesi alanı içinde kalan, Av Köşkü (Saray Müze)’nin müştemilatı, geçmişte uzun yıllar İzmit Adliyesi, daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü olarak kullanıldı. Cumhuriyet döneminde yapılan binanın o yıllarda tescili yapılmadığı için tarihi yapı olarak görülmüyor. Bina için Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’ndan yıkım izni çıktı. Yasal prosedürlerin tamamlanmasından sonra, binanın yaz aylarında yıkılması bekleniyor.


YIKIM İLE UYGULAMA AYNI ANDA YÜRÜTÜLECEK 


İzmit Belediyesi hazırladığı Kültür Tepesi projesinin ikinci ayağı olarak Tarihi Meydan projesini Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge kuruluna gönderdi. Projenin onaylanması halinde binanın yıkımı ile uygulaması aynı anda yürütülecek. Projenin kabul görmesi halinde önümüzdeki yaz aylarında çalışmalar başlayacak. 



TURİSTİK ALAN OLARAK HAZIRLANIYOR 


Saraybahçe olarak bilinen ve bugünkü adıyla Kültür Tepesi olarak halka kazandırılmaya çalışılan Kültür Tepesi projesi uzun süredir...