19 / 04 / 2024

izmit belediyesi 39 arsa satışı

izmit belediyesi 39 arsa satışı

Kocaeli İzmit Belediyesinin 39 arsanın satışı için toplu olarak ihaleye çıkması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

İzmit Belediyesi süpermarket satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Yenidoğan'da yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:15'te yapılacak.

Malatya Kuluncak Belediyesi 39 adet gayrimenkul satıyor!

Malatya Kuluncak Belediye Başkanlığı 39 adet taşınmazın satış ihalesinin detaylarını açıkladı. İhale 11 Ekim'de Malatya Kuluncak'ta yapılacak.

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

İzmit Belediyesi 28 adet daire satıyor! 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 28 daireyi 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Başakşehir Belediyesi 39 bin 197 metrekarelik iki arazisini satıyor!

Başakşehir Belediye Meclisi Plan Bütçe Komisyonu’nda mülkiyeti belediyeye ait olan toplam 39 bin 197 metrekarelik büyüklükte iki arazinin satışı onaylandı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm harekatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 39 ilçeden kentsel dönüşüm strateji belgesini hazırlamasını istedi. 9 ilçe kentsel dönüşüm için yol hazırlarken 5 ilçe için onay verildi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 39'a ulaştı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 39'a geldi. 

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden satılık 39 gayrimenkul!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan 39 adet gayrimenkulü satıyor...

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

İzmit Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 30 konut!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 30 konutu 11 milyon 943 bin 335 TL'ye satıyor...

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

izmit belediyesi 39 arsa satışı Haberi

izmit belediyesi 39 arsa satışı

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli İzmit Belediyesinin 39 arsanın satışı için toplu olarak ihaleye çıkmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkkan, sorularının    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanmasını istedi. 

Tükkan, ''Kocaeli İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan 39 arsayı tek seferde satışa çıkarmıştır. Ticaret ve konut alanı olarak belirlenen toplamda 17 bin 768 metrekareden oluşan arsalar için 2 Ocak 2019 günü İzmit Belediyesi'nde ihale gerçekleşecektir'' diye konuştu. 

''Yaklaşan 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi İzmit Belediyesi tarafından apar topar satışı gerçekleştirilecek arsalar, elde edilecek gelirin miktarı ve meydana getireceği rant bakımından kamu vicdanını rahatsız etmekte, kamu etik değerlerine aykırılık taşımaktadır'' diyen Tükkan, 4 soru sordu...

Tükkan'ın soruları
1) Zamanlaması göz önüne alındığında 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi hangi gerekçe ile...