25 / 04 / 2024

İzmit Belediyesi arsa satışı

İzmit Belediyesi arsa satışı

Kocaeli İzmit Belediyesinin 39 arsanın satışı için toplu olarak ihaleye çıkması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmit Belediyesi, Erenler'de arsa satıyor!

İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Kadıköy Erenler Mahallesi’nde yer alan 2 bin 597 metrekarelik konut arsasını satışa çıkarıyor.

İzmit Belediyesi gayrimenkul satışlarından 687 bin TL kazandı!

İzmit Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre, İzmit Belediyesi tarla ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin satışından 687 bin lira kazandı.

İzmit Belediyesi gayrimenkul satışından 8.5 milyon kazandı!

İzmit Belediyesi, satışa çıkardığı gayrimenkullerden yaklaşık olarak 8,5 milyon lira gelir elde etti.

İzmit Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti İzmit Belediye Başkanlığı'na ait olan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 7 milyon 2287 bin 408 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

İzmit Belediyesi'nden 21.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

İzmit Belediye Başkanlığı; Kabaoğlu, Durhasan, Yenimahalle ve Körfez'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkarıyor.

İzmit Belediyesi'nden arsa satışı!

İzmit Belediyesi Serdar Mahallesi Radar Yolu’ndaki arsayı ihale yoluyla sattı. Emine Zeybek Başkanlığındaki Belediye Encümeni’nde gerçekleşen ihaleye tek kişi katıldı.

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 37 arsayı satıyor!

İzmit Belediyesi, mülkiyetindeki 37 adet arsayı, ihale yoluyla satışa çıkardı. İhale 28 Aralık Pazartesi günü saat 11.00’de olacak. 14 bin lira ile 1 milyon 100 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılan yerlerin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Selçuk Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılara Ortahisar'da arsa fırsatı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

Balıkesir Belediyesi arsa, pasaj, dinlenme kampı satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Kırıkkale'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi!

Kırıkkale ili, Merkez İlçesi, Fabrikalar Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi, Kırıkkale Belediyesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliğine göre ihale edilecek. İsteklinin cirosunun 10 milyon TL’den az olmaması gerekiyor.

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi'nin kira ihalesi iptal edildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye ait yerlerin kiraya verilmesi işi iptal edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

İzmit Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nin vezneleri 2019 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak.

İzmit Belediyesi arsa satışı Haberi

İzmit Belediyesi arsa satışı

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli İzmit Belediyesinin 39 arsanın satışı için toplu olarak ihaleye çıkmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkkan, sorularının    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanmasını istedi. 

Tükkan, ''Kocaeli İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan 39 arsayı tek seferde satışa çıkarmıştır. Ticaret ve konut alanı olarak belirlenen toplamda 17 bin 768 metrekareden oluşan arsalar için 2 Ocak 2019 günü İzmit Belediyesi'nde ihale gerçekleşecektir'' diye konuştu. 

''Yaklaşan 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi İzmit Belediyesi tarafından apar topar satışı gerçekleştirilecek arsalar, elde edilecek gelirin miktarı ve meydana getireceği rant bakımından kamu vicdanını rahatsız etmekte, kamu etik değerlerine aykırılık taşımaktadır'' diyen Tükkan, 4 soru sordu...

Tükkan'ın soruları
1) Zamanlaması göz önüne alındığında 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi hangi gerekçe ile...