23 / 04 / 2024

izmit belediyesi kaçak yapı cezası

izmit belediyesi kaçak yapı cezası

İzmit Belediyesi encümen toplantısı, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, kaçak yapılar için 20 bin lira cezai işlem uygulanması kararı verildi...

İzmit'te kaçak yapıya 325 bin 746 lira ceza!

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, imara aykırı olarak yapı inşa edenlere 325 bin 746 lira para cezası kesildi.

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Meram Belediyesi’nden kaçak yapılaşma uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi ilçedeki kaçak yapılarla ilgili önemli uyarılar yaptı

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Gökçeada Belediyesi'nden kaçak yapı ısrarı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kaçak olduğu belirlenmesine rağmen Gökçeada Belediyesi, arkeolojik sit alanında yapılan iki katlı betonarme binalardaki çalışmalarına devam ediyor.

Batman Belediyesi'nden 'kaçak yapı' açıklaması!

Batman Belediyesi, İmar Kanunu’nda yapılan değişiklik kapsamında kamuoyuna kaçak veya ruhsata aykırı yapılan yapıların ruhsata uygun hale getirilmediği takdirde yapıların Bakanlık tarafından yıkılacağının bilgisini paylaştı. 

izmit belediyesi kaçak yapı cezası Haberi

izmit belediyesi kaçak yapı cezası

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı Cem Güler başkanlığında makam toplantı salonunda yapıldı.

Özgür Kocaeli'nde yer alan habere göre;  Belediye sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne ait konular görüşüldü.

YIKIM KARARI İPTAL

Yapı Kontrol Müdürlüğünün dosyasında bulunan Yenidoğan Mahallesi 2170 ada 1 numaralı parselde bulunan ruhsatlı inşaatta tespit edilen, çevreye tehlike arz eden uygunsuzlukların yapılan uyarılar ardından düzeltilmediği gerekçesiyle inşaat sahibine

5,698 TL cezai işlem uygulanması kararı encümende onaylandı. Yenişehir Mahallesi 1712 ada 17 numaralı parselde bulunan binaya kaçak ilave inşaat yapılması gerekçesiyle 14,361 TL cezai işlem uygulanması kararı encümende onaylandı. Kozluk Mahallesi 178 ada 14 numaralı parselde bulunan binanın yıkım kararının imar barışı nedeniyle iptal edilmesi talebine onay...