28 / 03 / 2024

İzmit Cedit projesi toki

İzmit Cedit projesi toki

İzmit Belediyesi tarafından Cedit Mahallesinde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı.

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

TOKİ'den İzmit'e tam 711 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen TOKİ İzmit projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte İzmit TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmit projesi için start verildi! Tam 711 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmit 2023 projesi için tarih belli oldu. 28 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak proje kapsamında 711 konut inşa edilecek.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. 989 konutluk yeni proje 13 Haziran'da ihaleye çıkacak.

TOKİ Kocaeli İzmit 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ İzmit projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli İzmit 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ İzmit projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye 1.000'in üzerinde yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Kocaeli Cedit'te kentsel dönüşüm için yüzde 95 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yüzde 95 uzlaşma oranı sağlandı. 

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

İzmit Cedit projesi toki Haberi

İzmit Cedit projesi toki

İzmit Belediyesi tarafından Cedit Mahallesinde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi için TOKİ ile imzalar atıldı. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve TOKİ Başkanı Ergün Turan, Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için bir araya geldi. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, TOKİ merkezinde gerçekleşen buluşmada taraflar arasında imzalanan protokolle proje için düğmeye basıldı. İzmit halkı adına TOKİ Başkanına teşekkürlerini sunan Başkan Doğan “  bizim projedeki asıl amacımız vatandaşımızın her yönden memnuniyeti ve şehrimizin her yönden kazanmasıdır. Kentsel dönüşüm projesindeki en büyük hassasiyetlerimizden biri de yerinde dönüşüm ile halkımızın kendi mahallesinde yaşamlarını sürdürmesidir. Çok şükür artık hak sahipleriyle muvafakat aşamasına geldik. Projenin ilk anından itibaren vatandaşlarımızla istişare içerisinde bulunup onların istek ve görüşlerini hep dikkate aldık. İlk günden itibaren sabır ve anlayış...