26 / 04 / 2024

izmit yahya kaptan köprülü kavşak ne zaman açılacak

izmit yahya kaptan köprülü kavşak ne zaman açılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan’da gerçekleştirdiği kavşak çalışmasında sona gelindi. Duvar panel montajının ardından köprü iki tarafında da dolgu çalışmaları yapıldı. Köprünün yan kısımlarında korkuluk çalışmaları sürüyor...

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Kaptan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükkara tarafından kuruldu.

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kutlu tarafından kuruldu.

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kavuk tarafından kuruldu.

Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir?

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir? Hisham Younis Yahya Qafisheh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hisham Younis Yahya Qafisheh'in biyografisi...

Trend GYO Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşlığına geçmesi nedeniyle Haşmet Aslan ismini aldı. 

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Raci Kaptan Kolaylı kimdir?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Raci Kaptan Kolaylı'nın biyografisi...

izmit yahya kaptan köprülü kavşak ne zaman açılacak Haberi

izmit yahya kaptan köprülü kavşak ne zaman açılacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan’da gerçekleştirdiği kavşak çalışmasında sona gelindi.


Duvar panel montajının ardından köprü iki tarafında da dolgu çalışmaları yapıldı. Köprünün yan kısımlarında korkuluk çalışmaları sürüyor. Kavşakta bir yandan köprü kısmındaki son çalışmalar sürerken diğer yandan da kaldırımlarda parke uygulamaları devam ediyor. Köprü üzerindeki çalışmalar ve asfaltlamanın ardından yol trafiğe açılacak.


Projenin hayata geçirilmesiyle trafikte hızı bir sirkülasyon oluşacak. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik ışıklarında bekleme sonucu yoğunlaşan kavşak, köprüyle birlikte rahatlama yaşayacak. D-130’dan otoyol gişeleri ve Kandıra yönüne gidecek araçlar kuzey-güney hattında transit olarak yollarına devam edebilecek.


D-130’u kullanarak otoyola girmek isteyen başta ağır vasıtalı araçlar olmak üzere Yahya Kaptan, Yenişehir, Şirinevler, Tavşantepe ve Yeşilova’ya giden araçların yoğunlaştırdığı Yahya Kaptan Kavşağı köprüyle rahatlayacak. Kavşakla D-605, köprü üzerinden transit hale...