24 / 04 / 2024

izocam InWall Bölme Duvar Sistemleri

izocam InWall Bölme Duvar Sistemleri

İzocam, yangın yalıtımında "doğru" malzeme seçimi, "doğru" tasarım ve "doğru" uygulama ile can ve mal kayıplarının önüne geçilebileceğine dikkat çekiyor ve "yalıtımın" uzman firma ve kişilerce yapılmasının önemini vurguluyor..

Sosyal medya sallanıyor! Boğaziçi Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi her an kapatılabilir!

Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı fakülteler hakkında kapatma ve bölme kararları verildiği öğrenildi. Sosyal medya Boğaziçi Üniversitesi haberi ile sallanıyor. İşte ayrıntılar...

İngiltere ekonomisi şaşırttı! Ülke, dünya piyasalarına sürpriz yaptı. Düşüş bekleniyordu, beklentilerin aksine büyüdü

Dünya ekonomisinin içinde olduğu küçülme trendine karşın İngiltere ekonomisi beklenenin aksine büyüme gösterdi. “Dünya Kupası etkisi” olduğu düşünülen İngiliz ekonomisindeki bu durum kalıcı olur mu, dünyadaki dengeleri nasıl etkiler? İşte yanıtı…

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.

İzmir'de mesire alanı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'nce Buca Orman İşletme Şefliği Amenajman Planı 318-319 No.lu bölme içerisinde kalan çiftlik B Tipi Mesire Yeri işletme hakkı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Haluk Dede tarafından kuruldu.

Berat Albayrak: Pozitif bir büyüme ile bu yılı kapatacağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "(Kovid-19) Bu krize rağmen, yüzde 5-10 küçülme değil, inşallah pozitif bir büyüme ile bu yılı kapatacağımızı düşünüyoruz." dedi.

Suudi Arabistan 2020 bütçesinde küçülmeye gidiyor!

Suudi Arabistan, petrol fiyatlarının düşmesi nedeni ile 2020 bütçesinde küçülme kararı aldı.

Dbs Bölme Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dbs Bölme Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Turan ve Seyhan Turan ortaklığında kuruldu.

Barr İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barr İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Bölme tarafından kuruldu.

İtalyan ekonomisinde 2019'da sıfır büyüme tahmini!

İtalyan Sanayiciler Konfederasyonu'na (Confindustria) bağlı analiz merkezinin hazırladığı raporda, 2019 yılı için "sıfır büyüme" tahmini yapılarak, küçülme riskinin yüksek olduğu ifade edildi. 

Uşak Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediyesi, Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde bulunan arsayıs atışa çıkardı. Akaryakıt ve LPG alanına isabet eden arsanın satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

izocam InWall Bölme Duvar Sistemleri Haberi

izocam InWall Bölme Duvar Sistemleri

Türkiye’de her yıl 25–30 Eylül tarihleri “Yangından Korunma Haftası” olarak değerlendiriliyor ve bu önemli hafta için çeşitli bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yangından korunmanın en önemli yollarından birisi de doğru uygulanmış “yalıtım”... Kentsel Dönüşüm sürecinde binaların “Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmelik”e uygun şekilde inşa edilmesi gerekiyor. 


Türkiye'de yalıtım sektörünün öncüsü olan İzocam, yalıtımın önemine dikkat çekmeye devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ile birlikte gündeme gelen binalar yenilenirken A’dan Z’ye tüm yalıtım detaylarının doğru şekilde uygulanması daha kaliteli ve güvenli yaşam ve çalışma alanlarının oluşturulmasını sağlıyor. Binalar inşa edilirken zeminden çatıya, duvardan döşemeye ve tesisata kadar uygulanan etkili bir yalıtım hem güvenlik sağlıyor hem tasarruf edilmesine olanak tanıyor.


Binalarda oluşabilecek yangınlara karşı, yangın güvenliği sağlamanın yolu aktif önlemlerin  yanında, öncelikle pasif önlemlerden ve yangın yalıtımından...