25 / 04 / 2024

Jackie Kennedy Onassis evi

Jackie Kennedy Onassis evi

John F Kennedy'nin eşi Jackie Kennedy Onassis'in Massachusetts'teki çiftliği 65 milyon dolara, yaklaşık 370 milyon TL'ye kızı tarafından satışa çıkarıldı.

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Geçen yıl 35.000 olan Bitcoin 2023 etkinliğine yaklaşık 15.000 katılımcı bekleniyor - muhtemelen "kripto kışı" olarak bilinen gerilemenin bir sonucu. ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. da planlanan konuşmacılar arasında yer alıyor.

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Akman Holding'ten Kanada'ya 130 milyon dolarlık 5 yıldızlı dev plaza kompleksi!

Kanada’daki şirketi SAMM Developments, The Kennedy Condominiums projesinin ardından, 2’nci büyük başarı öyküsü yazmaya hazırlanıyor.

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Onassis Ailesi’nin meşhur evi 18.5 milyon sterline satıldı!

Dünyanın en meşhur evleri arasında yer alan ve ABD’nin eski First Lady’si Jackie Kennedy’nin de kullandığı Londra’daki Onassis Ailesi’ne ait daire 18.5 milyon sterline (176 milyon TL) satıldı

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Kennedy C. Kanu tarafından kuruldu. 

Jackie Kennedy Onassis’in evi 65 milyon dolara satılıyor!

John F Kennedy'nin eşi Jackie Kennedy Onassis'in Massachusetts'teki çiftliği 65 milyon dolara, yaklaşık 370 milyon TL'ye kızı tarafından satışa çıkarıldı.

Akman Holding'in 600 Dixon Road Aerial projesi yolda!

Türkiye kökenli SAMM Developments, Toronto’da 600 milyon dolarlık The Kennedy Condominiums projesinin ardından, yeni bir bir proje daha başlatıyor. İş merkezi niteliği taşıyan yeni projenin yatırım maliyeti 240 milyon dolar.

Jackie Kennedy'nin büyüdüğü ev 29.5 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin hafızalara kazınan First Lady'si Jackie Kennedy'nin New York'ta büyüdüğü ev, akrabaları tarafından satışa çıkarıldı. New York'un en lüks binasındaki daire için 29.5 milyon dolar isteniyor.

Frank Sinatra'nın Kalifornia'daki villası 5 yıldır alıcı bekliyor!

ABD tarihinin en tanınmış müzisyenlerinden Frank Sinatra'nın 29 yılını geçirdiği lüks villa, sakin konumu ve ABD Başkanı John F. Kennedy'nin de aralarında bulunduğu şöhretleri barındıran geçmişine rağmen 5 yıldır alıcı bekliyor.

Fatih Kennedy Caddesi'ndeki kaçak bina yıkıldı!

Fatih Katip Kasım Mahallesi Kennedy Caddesi üzerinde bulunan ve kaçak olduğu öne sürülen bir restorana ait binanın yıkımı gerçekleştirildi

The Kennedy Condominiums projesinin yüzde 80'i satıldı!

Türkiye kökenli SAMM Developments’ın Toronto’da hayata geçirdiği The Kennedy Condominiums projesi Türk müşterilerden büyük bir ilgi gördü. Türkiye’de satışa sunulan 100 dairenin yüzde 80’i satıldı.

Jackie Kennedy Onassis evi Haberi

Jackie Kennedy Onassis evi

ABD'nin 35. Başkanı John F Kennedy'nin eşi Jackie Kennedy Onassis'in Massachusetts'teki çiftliği 65 milyon dolara satışa çıkarıldı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, çiftlik Christie's International Real Estate ve LandVest tarafından 65 milyon dolara yani yaklaşık olarak 370 milyon TL’ye satışa sunuldu. 1979 yılında satın alınıp dekore edilen Massachusetts’teki çiftlik, Jackie’nin yaşam stiline uygun olarak dizayn edildi.

Çiftlik evinin 5 yatak odası, 2 banyosu, büyük bir mutfağı, iki ofisi, iki garajı, üç yatak odalı bir müştemilatı, kayıkhanesi, ısıtma ve soğutma sistemlerine sahip deposu, tenis kortu ve havuzu bulunuyor.Ayrıca, evin dışıda ise bir de misafir evi var. Burası da iki katlı, dört yatak odalı, üç banyolu ve çamaşır odasına sahip.

40 yıldır Kennedy ailesinde olan çiftlik, 1994 yılında Onassis'in...