19 / 04 / 2024

jandarma personeli konut tahsisi

jandarma personeli konut tahsisi

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline kiralama suretiyle konut sağlanacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

Bu ilde yaşayan belediye personeli ve dar gelirlilere toplu konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için uygulamaya aldığı 546 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

TOKİ Jandarma Genel Komutanlığı için 85 lojman inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı için 85 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 23 Mart tarihinde yapılacak.

Konut sitelerinin aidatlarına 2022 zammı geliyor!

Kiralarla yarış halinde olan aidat tutarları 2022 yılı için tekrar belirlenecek. Özellikle güvenlik ve temizlik personeli olan konut sitelerinde personel gideri asgari ücrete yapılan zam oranında yükselecek. Bu da aidatıın artmasına neden olacak en önemli kalemlerden.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt'e 80 yeni konut! İhalesi yarın!

Siirt İli, Merkez İlçesi, Evren Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin 80 konut ihalesi bugün!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mardin Midyat 80 konut ihalesi yarın!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas 59 konut ihalesi bugün!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas Merkez Kılavuz 59 konut ihalesi yarın!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sinop'taki Jandarma Gazinosu TOKİ'ye devrediliyor!

Sinop Şehir Meydanı Projesi kapsamında Jandarma Gazinosu'nun boşaltılarak Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devri hususunda mutabakat sağlandı

Emlak Konut Beşiktaş Mecidiye arsa ihalesi 15 Ekim'de!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Barbaros Bulvarı'ndaki Jandarma Dikimevi'nin yer aldığı arsayı 15 Ekim'de açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

jandarma personeli konut tahsisi Haberi

jandarma personeli konut tahsisi

Kamu konutlarının tahsisine yönelik yönetmelikte değişiklik içeren Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.


Anadolu Ajansı'ndan Merve Özlem Çakır'ın haberine göre, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline kiralama suretiyle konut sağlanacak.


Söz konusu tahsisler, bu komutanlıklara ait birlik, karargah ve kurumların komutanları, kurmay başkanları, komutan yardımcıları veya yetki verecekleri amirler tarafından yapılacak.

Komutanlıklara ait sıra tahsisli konutların hak sahiplerine tahsisi görev ve unvanlara bakılmaksızın puan sırasına göre gerçekleştirilecek.

Kamu Konutları Kanunu'na göre kira bedeli alınacak rütbe sahipleri arasına Sahil Güvenlik Komutanı da eklendi.

Madde 1- 16/7/1984 tarihli ve 84/8345 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürülüğe konulan Kamu Konutları Yönetmeliğinin 4 üncü maddesine (c) fıkrasından sonra gelmek üzere aşağıdaki fıkra eklenmiştir. "ç) Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik komutanlığı personeli,"

Madde 2- Aynı...