20 / 04 / 2024

japon yeni mortgage

japon yeni mortgage

Hem dövizle hem çok daha düşük faiz oranıyla borçlanmak isteyenler, bu haber sizin için! Sundukları Japon Yeni cinsinden konut kredisinin yoğun talep gördüğünü söyleyen Anadolubank Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, “Japon Yeni'nin, YTL'ye oranla faiz o

Mortgage oranlarının düşmesi konut inşaatını 7 ayın en yüksek seviyesine taşıdı!

Freddie Mac son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage oranlarında önemli bir düşüş olduğunu ve bunun da yeni konut inşaatlarının Mayıs'tan bu yana en yüksek noktaya ulaşmasına neden olduğunu kaydetti.

Mazda, MX-5’in yeni fiyatını açıkladı! MX-5’in fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

Japon otomobil üreticisi Mazda, Türkiye pazarındaki modellerinin fiyat listesini revize etti. Bu kapsamda, MX-5 modelinin de fiyat listesini güncelleyen Mazda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı.

ABD'DE Mortgage faizleri yüzde 8'e yaklaştı! Konuta olan talep azaldı!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı yüzde 7,7 seviyesinden yüzde 7,9'a çıkarak 23 yılın yeni zirvesine ulaştı. Bu rekor seviye ile konuta olan talep azaldı.

Japon deprem uzmanından yeni uyarı: O ili denizden gelecek bir deprem etkileyebilir! Tsunamiye de dikkat! 

Japon deprem uzmanı, yüksek mimar ve yüksek inşaat mühendisi Yoshinori Moriwaki, bir şehri denizden gelebilecek depreme ve tsunami riskine karşı uyardı. İşte Japon uzmanın o açıklaması...

Dolara müdahale geliyor! Japon yeni dolar karşısında resmen çakıldı!

Japon yeninin Amerikan doları karşısında 145 seviyesine kadar gerilemesinden sonra Japonya hükümeti ve BOJ'un müdahalede bulunması bekleniyor.

Japon motor devinden müjde! Yeni kargo bisikletini görücüye çıkarttı!

Japon motor devi olan Kawasaki, yeni kargo bisikletini tanıttı. İşte detaylar!

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

2018'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gaziantep’te 76 bin 605, Hatay’da 71 bin 738 imar barışına ilişkin başvuru olduğuna dikkat çekmişti. Depremin ardından yeniden gündeme imar barışı geldi. Yeni imar affı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

ABD'de yeni konut satışları yüzde 17,6 azaldı!

ABD'de yeni konut satışları, artan mortgage (konut kredisi) faiz oranları ile konut fiyatlarının etkisiyle 2022 Eylül'de aylık bazda yüzde 10,9 azalışla 603 bine geriledi.

32 yıl aradan sonra zirve geldi! 1990 yılından sonra bir ilk yaşanıyor! Dolar yen karşısında şaha kalktı

32 yıl aradan sonra, Japon yeni, dolar karşısında hızla değer kaybetmeye başladı. Dolar/yen paritesi 150 psikolojik sınırını aşarak 150,1 ile Ağustos 1990'dan bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Japon Yeni’nden kayıp üstüne kayıp! Tarih yazılıyor!

Japonya Merkez Bankası, ABD dolarının karşısında Japon Yeninin değer kaybını devam ettirmesine rağmen parasal genişleme politikasının süreceği sinyalini yansıttı. İşte detaylar…

Yeni Suzuki Swift’le dolu dolu yaşa! Suzuki Swift 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Suzuki Swift’de bulunan gelişmiş ön algılama sistemleri, ön cama takılı bir monoküler kamera ve lazer sensör sistemi kullanır. Japon otomotiv devi Suzuki’nin yeni gözdesi Swift Hibrit’in Ekim 2022 fiyat listesini sizin için hazırladık.

Japon dehası Mazda’da fiyatlar belli oldu! Mazda Ekim 2022 fiyat listesi

Japon otomobil devi Mazda son modelleriyle Türkiye’de de adından söz ettirmeye devam ediyor. Hareketli piyasa nedeniyle marka araçların Ekim ayında yeni fiyatlar belirlemek zorunda kaldı. Mazda 6, Mazda CX-5 ve Mazda MX-5 Türkiye Ekim 2022 fiyat listesi belli oldu.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 28,8 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage oranlarına rağmen yeni konut satışları Ağustos ayında yüzde 28,8'lik artış gösterdi.

japon yeni mortgage Haberi

japon yeni mortgage

Mortgage'nin yürürlüğe girmesinin ardından, bankalar konut kredilerinde çeşitlendirmeye gitti. Sabit, değişken, sabit + değişken faiz oranlarıyla kredi veren bankaların yanı sıra, bir çok banka da döviz cinsinden konut kredisi veriyor. Euro ve dolar cinsinden konut kredisi, bir çok bankanın portföyünde bulunurken, Anadolubank sektörde ilk ve tek olarak uyguladığı Japon Yeni cinsinden konut kredisiyle dikkat çekiyor. Anadolubank'ın Japon Yeni cinsinden konut finansmanını 2 aydır uyguladığı söyleyen Anadolubank Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, Japon Yeni cinsinden konut finansmanın çok ilgi gördüğünü belirtti. Piyasada ilk ve tek Japon Yeni üzerinden konut kredisi veren banka olduklarının altını çizen Atakan, günlük bazda verdikleri kredilerin neredeyse yüzde 30'a yakınını Japon Yeni üzerinden verdiklerini kaydetti.

EN...