19 / 04 / 2024

Jessica Chastain Manhattan

Jessica Chastain Manhattan

Hollywood'un yükselen yıldızlarından Jessica Chastain, Manhattan'da 5.1 milyon dolara daire aldı. Dört odalı daireyi ilginç kılan şey ise; perili olduğu söylenen The Osbourne binasında bulunması.

İstanbul'daki ortalama kira ile Manhattan'da tek odalı bir ev bile tutulamaz! Kiralar neden bu kadar yüksek?

Manhattan'daki ve İstanbul'daki kira fiyatları Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın yaptığı "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı" açıklamasından sonra gündeme geldi. Peki fark ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul neden Manhattan'dan daha pahalı?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın İstanbul'daki konut fiyatlarını Manhattan ile kıyaslamasının ardından gözler konut piyasasına çevrildi. Konuya dair değerlendirmelerde bulunan Tunç Şatıroğlu'ndan konuya ilişkin dikkat çeken tespit geldi...

New York Manhattan'da gökdelenler her yıl birkaç milim batıyor! Uzmanlar İstanbul için de uyardı! 

New York Manhattan'da gökdelenlerin her sene birkaç milim battığının belirlenmesi, tüm dikkatleri depremi bekleyen megakent İstanbul'a çevirdi. Uzmanlar İstanbul için de uyardı. İşte o açıklamalar...

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!

Mutlu bir evlilikleri olan şarkıcı Justin Timberlake ile oyuncu Jessica Biel, küçük bir kasabada yaşama kararı almalarından sonra Los Angeles'ta bulunan malikanelerini satmaya karar verdi. Çift, ev için 35 milyon dolar istiyor. 

David Bowie’nin Manhattan'daki dairesi satıldı!

Efsane müzisyen David Bowie'nin Manhattan'da bulunan evi  16.8 milyon dolara satıldı.

Manhattan'da gökdelen sayısı giderek artıyor!

Dünyanın merkezi olarak kabul edilen ve New York'un en önemli beş bölgesinden biri olan Manhattan'da gökdelen inşaatları hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki bölge son yıllarda şantiye alanına döndü.

İşte Kızılay'ın Manhattan'daki öğrenci yurdu!

Türken'in New York'ta inşa edeceği öğrenci yurdunun arsası 90 milyon TL'ye mal oldu. Yurt dünyanın en pahalı emlak stokunun bulunduğu Manhattan'da yapılıyor...

Serdar Bilgili Manhattan 5.Cadde’deki binanın yeni ortağı oldu!

Bilgili Grup'un patronu Serdar Bilgili, New York Manhattan 5. Cadde’de bulunan eski Coca-Cola binasını 955 milyon dolara satın aldı.

California yangını Jessica Simpson'ın evini teğet geçti!

ABD'nin California bölgesinde başlayan yangınlar 79 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. California’yı yakan ateşler, Hollywood starı Jessica Simpson’ın malikanesini teğet geçti.

Türkiye'den Manhattan’a kültür merkezi ve yurt projesi!

TÜRGEV ve Ensar Vakfı Manhattan’da öğrenci yurdu ve kültür merkezi inşa edecek. Proje ile ilgili son durum TÜRKEN’in düzenlediği gecede anlatıldı.

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Ivanka Trump Manhattan'daki evine kiracı bulamadı!

Ivanka Trump, Manhattan'daki dairesi için 13 bin dolara kiracı bulamadı.Trump, 3 aydır 17 emlak sitesindeki ilanları pek ilgi görmeyince, fiyat konusunda indirime gitmeye karar verdi.  

Sarah Jessica Parker New York'ta ev yaptırıyor!

Sarah Jessica Parker - Matthew Broderick çifti New York'ta bir emlak projesine hazırlanıyor. Holluwood'un ünlü çiftin yeni evi aralık ayında bitecek.

Jessica Chastain Manhattan Haberi

Jessica Chastain Manhattan
Hollywood'un yükselen yıldızlarından Jessica Chastain, Manhattan'da 5.1 milyon dolara daire aldı. Dört odalı daireyi ilginç kılan şey ise; perili olduğu söylenen The Osbourne binasında bulunması. Binada, 1932 yılında trafik kazasında ölen Alman operacı Johanna Gadski'nin hayaletinin dolaştığı...