23 / 04 / 2024

jetpa maldives

jetpa maldives

Maldivler Kofenbe adasının tek oteli olma özelliğini taşıyan Maldives Capcire Gold iletişim bilgilerine göre proje, Maldivler'de yer alıyor. Projede 7 gün ila 10 gün arası rezervasyon kabul ediliyor...

Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü almak isteyenler bu fiyatları kaçırmamanızı öneririz  Peki Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Maldives İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maldives İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yehıya Alatıe ve Abdulrahman Atıea ortaklığında Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

1997 yılında 2.150.000.000 liraya JETPA'dan konut!

1997 yılında JETPA, 60 ay vade ile kira öder gibi daire sahibi yapıyormuş. Beylikdüzü'nde bulunan daireler 2 milyar 150 milyon liradan (175 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Fadıl Akgündüz hisselerini kime devretti?

JETPA mağdurlarının Jetpa Holding A.Ş. ve Fadıl Akgündüz aleyhine başlattığı icra takibinden iflas ilanı çıkmasıyla birlikte Akgündüz'le bağı olduğu iddia edilen şirketlerde değişim başlamıştı.

Mehmet Salih Obut kimdir?

Mehmet Salih Obut, Capricetermal Genel Müdürü oldu. Peki, Mehmet Salih Obut kimdir? Mehmet Salih Obut, ne zaman Capricetermal Genel Müdürü olarak atandı? İşte Mehmet Salih Obut ve Jetpa..

Jetpa Holding'in iflas süreci başlatıldı!

Jetpa mağdurlarının kazandığı ancak tahsil edemediği davalara ilişkin alacakların tahsili amacıyla mağdurlar adına Jetpa Holding A.Ş. ve Fadıl Akgündüz aleyhine yapılan icra takibi şirketin iflas sürecini başlattı.

Maldivler'de bir Türk yatırımı hikayesi: Ayada Resort!

Taylan Büyükşahin Dünya Gazetesi'nde yer alan bugünkü köşe yazısında Maldivler'de Türk yatırımcılar tarafından hayata geçirilen Ayada Resort Maldives projesine yer verdi. İşte yazının devamı...

Fadıl Akgündüz'den Caprice Gold Maldives projesi açıklaması!

15 yıldır bir çok proje açıklayan ve neredeyse tümü lafta kalan Fadıl Akgündüz’ü gazete manşetlerine taşıyan son haber ise Maldivler’de yer aln projesi. İşte tarafların açıklamaları...

Caprice Gold Maldives'in ortağından Jet Fadıl'a ihtar!

Fadıl Akgündüz’ün satışa çıkarttığı ‘Caprice Gold Maldives Ebu Eyyub El Ensari House’ projesi, 29 Mayıs’ta iptal oldu. 4 ayda 18 milyon dolar toplayan Fadıl’a ortağı dolandırıcılıktan ihtar çekti...

Caprice Gold Maldives projesi iptal oldu!

Maldivler’de tatil vaadi veren Fadıl Akgündüz’ün devremülk sistemi ile pazarlamaya çalıştığı adanın sahibi ADK Akarsu şirketinin genel müdürü Eren Akarsu, verilen taahhüdün yerine getirmediğinden sözleşmeyi feshettiklerini açıkladı.

Caprice Gold Maldives'te 99 Avro'dan başlayan kampanya!

Caprice Gold Maldives Resort villalar, süitler, standart odalar, restaurantlar, cafeler ile Maldivler'deki hiçbir ada otelde bulunmayan cami, bayanlar için plajlar, erkekler için plajlar ve aileler için sunduğu plajlarla dikkat çekmeye devam ediyor...

Caprice Gold Maldivler iletişim!

Maldivler' in Kofenbe Adası ' nda 300 milyon dolar yatırım bedeli ile Jetpa Holding tarafından hayata geçirilen Caprice Gold Maldivler iletişim bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz....

jetpa maldives Haberi

jetpa maldives


Maldives Caprice Gold projesi 600 oda ve 107 villadan meydana geliyor. Gecelik fiyatın 99 Euro'dan başladığı proje, Jetpa Holding tarafından Maldivler Kofenbe adasının tek oteli olma özelliğini taşıyor.


Projede 7 gün ila 10 gün arası rezervasyon kabul ediliyor. Bay ve bayanlara özel kullanım alanı bulunan otel tam pandiyon hizmeti sağlıyor.


Maldives Caprice Gold projesinde kampanya 30 Ocak'ta başlıyor.



Telefon: 444 44 25

Web adresi:...