26 / 04 / 2024

Joyce Elizabeth

Joyce Elizabeth

Lazzoni Mobilya’nın modern tasarımcısı Joyce Elizabeth, kendine has tasarımları ile adından söz ettiriyor. Klasik ile modern tarzın uyumunu çizgilerinde sonuna dek kullanan Elizabeth, sadece görselliği değil fonksiyonelliği de ön plana çıkarıyor...

Lazzoni Mobilya, Joyce Elizabeth ile Castello koltuk serisini yarattı!

Lazzoni, Joyce Elizabeth imzasını taşıyan kaz tüyü oturumu ve tamamen el işçiliği döşemesi ile genel olarak klasik trendin çizgilerini taşısa da modanın rüzgârına kapılmayıp, tüm zamanlara hitap ediyor

Sterlin, Kraliçe Elizabeth ile beraber öldü!

İngiltere'de sular durulmuyor! Geçtiğimiz günlerde İngiliz sterlini, Amerikan doları karşısında 20 senenin en düşük seviyesine geriledi.

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

ABD'li Senatör'den kripto para açıklaması!

ABD`de Demokrat Senatörü Elizabeth Warren,  kripto paraların finansal eşitliği sağlayabilecek bir borsa olmadığını dile getirdi.

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Elizabeth Hurley ve Hugh Grant'ın İngiltere'de tuttukları ev satışa çıktı!

İngiliz manken, yapımcı, tasarımcı ve eski oyuncu Elizabeth Hurley ve Altın Küre ve BAFTA ödüllü, SAG adayı İngiliz aktör ve film yapımcısı Hugh Grant'ın aşk yaşadıkları süreçte tuttukları konut 4 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Kraliçe Elizabeth'in İngiltere'deki mülklerinde 218 marka kiracı!

İngiltere'de Kraliçe Elizabeth'in toplam 13,4 milyar pound değerindeki mülklerinde 218 markanın kiracı olarak yer alması gündeme geldi. 

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen evi hiç oturmadan boşalttılar.

Damian Hurley miras mücadelesini kazandı! 

Elizabeth Hurley'in oğlu Damian'ı evlilik dışı doğduğu için miras dışında bırakmak isteyen dedesi Peter Bing, açtığı davayı kaybetti. 

Kraliçe 2'nci Elizabeth Malta'daki villasını satıyor!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Malta'da bulunan eski evi Villa Guardamangia, yaklaşık 6 milyon euro'ya (40 milyon TL) satılıyor.

Kraliçe Elizabeth'ten muhteşem ev hediyesi!

İlk bebeklerini kucaklarına alacak Prens Harry ile Meghan Markle'a Kraliçe Elizabeth'ten paha biçilemez bir ev hediyesi geldi.

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle ve Prens Harry ünlü Kensington Sarayı'ndan taşınıp Windsor'da Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği Frogmore Kır Evi'ne taşınacak.

İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley'in 6 milyon sterlinlik evi!

Bir zamanlar iki oda bir salon bir evde yaşayan İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley, kariyerindeki başarısını yeni eviyle taçlandırdı. İşte Hurley'in 6 milyon sterlin değerindeki malikanesi...

Joyce Elizabeth Haberi

Joyce Elizabeth

Sadeliği klasik tarzla birleştiren, evlerdeki uyumun mimarı Joyce Elizabeth, zamana yenik düşmeyen tarzını, Lazzoni mobilyanın kendi adını taşıyan koleksiyonunda hayata geçirdi.


Joyce Elizabeth’in minimalist tarzıyla, farkını her kategoride kanıtlayan Lazzoni, koleksiyondaki romantik dokunuşlarla renkleniyor. Joyce Elizabeth koleksiyonu içinde bulunan Chester koltuklar bunun en güzel örnekleri. 


Chester tarzı Castello koltuk Elizabeth’in tarzını sonuna kadar yansıtmasının yanı sıra, farklılıklarıyla da dikkati çekiyor. Koleksiyondaki Chester koltuklar benzerlerinden farklı olarak, sırt kısmında bulunan ve rahat oturum sağlayan bombeli yapısıyla daha keyifli bir kullanım sunuyor.  Joyce Elizabeth imzasını taşıyan Castello koltuklar, kaz tüyü oturumu ve tamamen el işçiliği döşemesi ile ilgi çekmeyi başarıyor.


Joyce Elizabeth’in zarif dokunuşlarının Lazzoni’yi hareketlendirdiğini ifade eden firmanın dördüncü  kuşak temsilcisi Efe Kababulut, Elizabeth’in dokunuşuyla Lazzoni’nin yeni bir boyut kazandığını kaydetti.  Kababulut, Joyce...