28 / 03 / 2024

Kaan Grup Isı İnşaat iletişim

Kaan Grup Isı İnşaat iletişim

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Cin tarafından kuruldu.

Denka Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denka Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Kaan İnceer tarafından kuruldu.

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Cin tarafından kuruldu.

Kaan Grup Mimarlık İç Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup Mimarlık İç Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Tozar Kılıç ve İbrahim Kılıç ortaklığında kuruldu.

Abdurrahman Kaan'dan Eminevim'e ziyaret!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan, Emin Grup ve Eminevim Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Öner Grup Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öner Grup Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Öner tarafından kuruldu.

Estetik Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Estetik Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şahin Çelik ve Kaan Çelik ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rhg Grup İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhg Grup İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Yılmaz tarafından kuruldu.

Eryap Grup, BakuBuild 2015'e katıldı!

Eryap Grup, 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da 21.si düzenlenen BakuBuild Uluslararası Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’nda ürünlerini dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Çalışkan tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Artaş Grup Avrupa Konutları Kale'deki 400 daireyi 1 haftada sattı!

Artaş Grup Topkapı'da inşaatına satışa başladı. Konutların metre lira olarak belirlendi. Teslimler is Artaş Grup tarafından projelendirilen Avrupa Konutları Kale satışa çıktı. Projedeki 400 daire 1 haftada satıldı...

Kuzu Grup, 60 ay vade 0 faizle ev sahibi yapıyor!

Bahçeşehir'de inşa ettiği 5 farklı Spradon projesinin son dairelerini ortak bir kampanyayla satışa sunan Kuzu Grup, kendi özel finansman sistemiyle 60 ay boyunca sıfır faiz ve sabit taksitli kredi kolaylığı sunuyor

Bayraktar Grup, Via markasını Avrupa Yakası'na taşıyor!

Viaport'un sahibi Bayraktar Grup, Via' markası 750 milyon euroluk bir yatırımla Avrupa Yakası'na taşımaya hazırlanıyor. The World of Via/Port Genel Koordinatörü Tayfun Döşkaya, 'Önceliğimiz İstanbul'da Avrupa Yakası'nda....

Kuzu Grup İran'da 80 bin konutun temelini atacak!

TÜRKİYE'DE yaptığı projelerle adından söz ettiren Kuzu Grup, İran'da yaptığı 8oo milyon dolarlık ıoo bin konutluk projenin ilk ayağı olan 20 bin konutu 8 ayda teslim etti....

Kaan Grup Isı İnşaat iletişim Haberi

Kaan Grup Isı İnşaat iletişim

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Cin tarafından kuruldu.

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut inşa etmek ve kiraya vermek.3-Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.4-Her türlü mimarlık,mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak. 5-Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere...