23 / 04 / 2024

kabine toplantısı ne zaman

kabine toplantısı ne zaman

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde toplanacak. Toplantıda koronavirüs tedbirleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunulacak.

Kısıtlamalar ne zaman kaldırılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısıtlamaların kaldırılmasına ilişkin yaptığı açıklamada "Kabine toplantısından sonra varsa öyle bir şey açıklarız" ifadesini kullandı.

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Kabine toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen önemli Kabine Toplantısı'na başkanlık etti. Bu kritik Kabine Toplantısı sonrasında, ulusa hitap eden Başkan Erdoğan, alınan kararları kamuoyuna duyurdu. Toplantıda ele alınan en önemli konulardan biri de ekonomi oldu.

Kabine toplantısı ne zaman? Masada hangi kararlar var?

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Seçim vaadi olarak verilen öğrencilere vergisiz telefon, ev kadınlarına emeklilik, taşerona kadro gibi konu başlıklarının toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? İşte detaylar...

Gözler asgari ücret zam toplantısında! Asgari ücret komisyonu 2. toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Asgari ücret zammı için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleşti. Asgari ücret tespit komisyonu ikinci toplantısı için ise bekleyiş sürüyor. Peki, asgari ücret komisyonu ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret ve memur zammı müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası ekonomiye ilişkin milyonlarca insanı ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, asgari ücret konusunda komisyonun çalışmalara başladığının altını çizerken, memur maaşı konusunda ise “Süreci yakında başlatıyoruz” dedi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Milyonların beklediği asgari ücret ara zammı için çalışmalar başladı. Peki, Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte detaylar...

Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi

Hazira ayının gelmesiyle birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, gündemden düşmüyor. Piyasalar heyecanla Merkez Bnakası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi...

Asgari ücret zammında son viraj! Asgari ücret toplantısı sona erdi! İşte detaylar!

Asgari ücret zammının ne kadar olacağı merakla bekleniyor. Zammın oranını belirlemek için yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı bugün gerçekleştirildi. İşte detaylar!

Kabine toplantısı sona erdi! Asgari ücret ne kadar olacak? İşte Cumhurbaşkanı’ndan ilk açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplandı. Gündeme dair merakla beklenen konular ele alındı. İşte toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklama!

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Önce EYT sonra sözleşmelilere kadro!

Milyonların merakla beklediği Kabine toplantısı sona erdi. Sözleşmeli personelin kadroya geçişiyle ilgili süreç yakından takip ediliyordu! Sözleşmeliden kadroya geçişte şartlar neler?

Dolar tarihi zirvesini gördü! Piyasaların gözü Kabine Toplantısı ile Hazine ihalelerinde! Piyasaları neler bekliyor? 

Dolar/TL sınırlı yükselerek yeni zirve olan 18.61'e geçtiğimiz hafta ulaşarak, bugüne yatay seyirle başladı. Piyasalarda kabine toplantısı, Hazine ihaleleri ve işsizlik verisi takip ediliyor. İşte piyasalardaki son durum...

Merkez Bankası’nın enflasyon raporu toplantısının ne zaman yapılacağı belli oldu!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun, "Enflasyon Raporu 2022-III"ün tanıtımı amacıyla düzenleyeceği bilgilendirme toplantısının tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Milyonlarca KYK borçlusu bugünü bekliyor. Kabine Toplantısı’ndan KYK borçları ile ilgili ne kadar çıkacak?

Beş milyon genci ilgilendiren KYK geri ödemeleri ile ilgili karar, bugün verilebilir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun işaret ettiği Kabine bugün toplanıyor. İşte detaylar…

kabine toplantısı ne zaman Haberi

kabine toplantısı ne zaman

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bir araya gelecek. Düzenlenen toplantıda, koronavirüs kısıtlama tedbirleri konuşacak. Kabine toplantısında koronavirüsle mücadale koknusunda ülke gündemindeki önemli konuların ele alınacak.

Hürriyet'te yer alan habere göre; gerçekleşecek toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bir sunum yapması planlanırken, hızlanan aşılama çalışmaları hakkında konuşularak, bunun vaka sayılarına yansımaları hakkında değerlendirmelerde bulunulacak.

Kısıtlama tedbirlerinin görüşüleceği toplantıda, başta pazar günleri uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması olmak üzere tedbirlerin azaltılıp azaltılmayacağıyla ilgili, normalleşme adımlarının görüşülmesi bekleniyor. 

Turizmden, Rusya'dan Türkiye'ye yapılacak uçuşların 22 Haziran'dan sonra yeniden başlayacak olması hakkında konuların da gündeme gelmesi beklenen toplantıda, turizmle ilgili koronavirüs tedbirlerinin masaya yatırılması planlanıyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sunumuyla başlayacak toplantıda, turizmcilere sağlanan KDV desteğinin uzatılmasıyle ilgili karar alınması...