19 / 04 / 2024

KaDeWe açıldı mı

KaDeWe açıldı mı

Almanya'nın ünlü AVM zincirleri arasında yer alan KaDeWe'yi işleten Avusturyalı şirket devlete dava açarak AVM'lerin hizmete açılmasını sağladı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Türkiye'de İlk koronavirüs vakasının 11 Mart'ta görülmesiyle beraber, ekonominin en az hasarla ilerleyebilmesi için pek çok önlem alındı. Peki koronavirüs salgını konut kredi taleplerinde kredi musluklarını nasıl etkiledi? Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Şile'deki askeri alan imara açıldı mı?

İstanbul Şile’de eski askeri lojmanların yer aldığı iki ayrı parselden oluşan toplam 30 dönümlük askeri alanın imara açıldığı iddia edildi.

Tuzla’daki askeri arazi imara açıldı!

Tuzla'da yer alan Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Kışlası’nın yanındaki arazi imara açıldı. Mülkiyeti belediyeye ait araziye konut yapılacak.

Eskişehir Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi açıldı!

Eskişehir'in tarihi Odunpazarı bölgesindeki bir konakta "Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi" açıldı. Müzedeki koleksiyonların büyük bir kısmı Tayfun Talipoğlu tarafından bağıışlandı.

Zürih FIFA Dünya Futbol Müzesi açıldı!

FIFA Dünya Futbol Müzesi, yeni FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun da katıldığı törenle açıldı.Müzenin bulunduğu "Haus zur Enge" binasının yeniden inşası için ise 110 milyon İsviçre frangı harcandı.

Side Su Altı Müzesi açıldı!

ANTALYA'nın Manavgat ilçesine bağlı Side açıklarına kurulan Side Su Altı Müzesi, su altında kurdele kesilerek açıldı. Müzede, Anadolu medeniyetlerini yansıtan 110 heykel bulunuyor.

Muğla Göcek Koyu imara açıldı mı?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Muğla'daki Göcek Koyu'ndaki alanların imara açıldığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtilerek, koyda otellerin kurulmasının mevcut mevzuatlara göre mümkün olmadığını ifade etti.

KaDeWe açıldı mı Haberi

KaDeWe açıldı mı

Almanya’nın başkenti Berlin'in sembolleri arasında yer alan Avrupa'nın ikinci büyük alışveriş merkezi KaDeWe, corona virüsü kısıtlamalarına karşı Almanya devletine açtığı davayı kazandı.

MAHKEME: ALEYHE KULLANILAMAZ

Sözcü'den Ali Gülen'in haberine göre, Berlin'in sembolleri arasında yer alan KaDeWe'yi işleten Avusturyalı Signa Holding, Berlin Eyalet Mahkemesi'ne ‘alışveriş merkezlerine corona kısıtlaması’ kararını taşıdı. AVM'de 800 metrekareye kadar olan iş yerlerinin açılmasına izin verilmişti.

Mahkeme kararında alışveriş merkezinin tek bir ‘işyeri değil’, onlarca farklı büyüklükteki bağımsız iş yerlerinden meydana geldiği hükme bağlandı. Böylece, alışveriş merkezleri içindeki tüm dükkanların açılması için de onay çıktı. Mahkeme konuyla ilgili olarak “800 metrekarelik yerlerin açılması kararı, alışveriş merkezinin içinde bulunan iş yerleri için olumsuz sonuç doğuramaz” kararını verdi.

Verilen bu kararla, Almanya'da dev alışveriş merkezlerinin açılmasının önünde de engel kalmadı. Salı günü...