19 / 04 / 2024

Kadıköy Bağdat Caddesi dükkan fiyatları

Kadıköy Bağdat Caddesi dükkan fiyatları

Perakendenin gözbebeği, alışverişin en önemli caddelerinden biri olan İstanbul Kadıköy’deki Bağdat Caddesi son bir yıl içinde ciddi bir sıkıntıya girdi.Yıllardan beri ilk defa caddede 30’a yakın boş dükkan satılık veya kiralık tabelasıyla müşteri bekliyor

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Bağdat Caddesi 'Bağdat Caddesi Derneği' ile kurumsallaşıyor!

Kadıköyün simgesi olan ve dünyada birçok alışveriş caddesini geride bırakan Bağdat Caddesi, Bağdat Caddesi Derneği ile kurumsallaşıyor...

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Bağdat Caddesi ve Kadıköy’de 'cadde fırsatçılarına' dikkat!

İstanbul’da kentsel dönüşümün hızla sürdüğü Bağdat Caddesi’nde bugünlerde ‘çantacı’ diye tabir edilen fırsatçılar geziniyorlar. 

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar yeniden diriliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Gila Benmayor bugün köşesinde "Bağdat Caddesi'nin rönesansı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Kadıköy Four Winds daire fiyatları 2017!

İstanbul Kadıköy’de Bağdat Caddesi’ne komşu konumda inşa edilen Four Winds Residence projesinde 2+1, 3+1 , 4+1 ve loft daire seçenekleri sunuluyor...

Ona9 Dragos iletişim!

Kadıköy Bağdat Caddesi'ne 10 metre uzaklıkta Dragos'ta konumlandırılan Ona9 projesi "Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla basına tanıtılıyor...

Kadıköy Bağdat Caddesi dükkan fiyatları Haberi

Kadıköy Bağdat Caddesi dükkan fiyatları

Perakendenin gözbebeği, alışverişin en önemli caddelerinden biri olan İstanbul Kadıköy’deki Bağdat Caddesi son bir yıl içinde ciddi bir sıkıntıya girdi.


Yıllardan beri ilk defa caddede 30’a yakın boş dükkan satılık veya kiralık tabelasıyla müşteri bekliyor. Dünya markaları bir bir caddeyi terkederken, bankalar bile şubelerini ana caddeden ara sokaklara taşımaya başladı. Bunda en büyük etken olarak son 10 yılda inanılmaz bir hızla artan dükkan kiraları gösterilirken, oluşan kriz ortamı, düşen talep ve şiddetlenen rekabet de bu olumsuzluğu desteklemiş oluyor.


Başta Armani, GAP, Zadig Voltaire, Benetton olmak üzere, global giyim markaları mağazalarını kapatıp caddeyi terkederken, bunları daha başka markaların da takip etmesi bekleniyor. Yıllardır Bağdat Caddesi’nde emlak danışmanlığı yapan firmaların yetkilileri, hiçbir zaman bu tür bir manzarayla karşılaşmadıklarının altını çizerek şu açıklamalarda bulundular:


ALIŞVERİŞ...