18 / 04 / 2024

Kadıköy-Kartal metro güzergahı

Kadıköy-Kartal metro güzergahı

Anadolu Yakası’nın Kadıköy-Kartal Metrosu’ndan sonra ikinci metro hattı Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe ilçelerini birbirine bağlayacak

Kadıköy-Kartal metrosu yarın açılacak!Hangi semtler değerleniyor?

Yarın açılacak olan Kadıköy-Kartal metrosu,16 semte değer katacak. Emlakçılar yapımına 2008'de başlanan çalışmaların ardından gayrimenkul yatırımlarını tetikleyen metronun daha açılmadan konut projelerine yüzde 30 değer kattığını söylüyor

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla!

İnşaatına başlana Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek? Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı kaç istasyondan meydana geliyor? Anadolu Yakası'nın yeni metro hattı hangi hatlara entegre edilecek? İşte Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla...

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek? Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı...

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. 

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası!

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası başladı. Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede ev alanlara yüzde 14 indirim yapılıyor ve tek taş yüzük hediye ediliyor.

Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu güncel fiyat Kasım 2017!

İlk etabında satışların tamamlandığı Yenitepe Evleri Kadıköy projesinde  2.etap satışları yapılıyor. Projede fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy-Kartal metro güzergahı Haberi

Kadıköy-Kartal metro güzergahı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;


ÜSKÜDAR - ÜMRANİYE - ÇEKMEKÖY - SANCAKTEPE METRO HATTI BİLGİ NOTU 


Açıklama :

Anadolu Yakası’nın Kadıköy-Kartal Metrosu’ndan sonra ikinci metro hattı Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe  ilçelerini birbirine bağlayacak. 


Bu projenin gerçekleşmesi ile Üsküdar Meydanı’na İstanbul’un birçok bölgesinden raylı sistem ile erişmek mümkün olacak ve  merkezde yoğunlaşan özel araç ve lastik tekerlekli toplu taşıma yolculuk taleplerinde azalacak. 

Marmaray ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı’nın tamamlanmasıyla azalacak karayolu yolculuk talepleri, İstanbul’un en önemli tarihi merkezlerinden biri olan Üsküdar Meydanı’nda yaya kullanımlarına ağırlık veren projelerin geliştirilmesine olanak verecek.  


METRO İNŞAATINDAN SATIR BAŞLARI 

- Taşdelen ve Sultanbeyli üzerinden Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzayacak.  

- Güvenli ve konforlu seyahat ile yolculuk süreleri azalacak

- Yolcularına seyahat başına ortalama 33 dakika zaman kazanılacak. 

-...