26 / 04 / 2024

Kadıköy kiralık daire araması

Kadıköy kiralık daire araması

Kadıköy’de, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş var. Kadıköy’ü konutta en çok arayan yaş grubu ise hem 55 yaş ve üstü, hem de 25-34 yaş aralığı...

Rekor İstanbul’da! O ilçede 6 bin liranın altında kiralık daire kalmadı!

Geçinemiyoruz Platformu, geçtiğimiz eylül ayı konut raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre, İstanbul Kadıköy'de 6 bin lira altında kiralık daire kalmadı. İşte detaylar…

'Siyahilere kiralık daire veremiyoruz' diyen emlakçıyı CİMER'e şikayet ettiler!

Kamerunlu eşi ve iki çocuğuyla beraber ev kiralamak için Esenyurt’ta bir emlak ofisine giden Nagehan Essembion, “Siyahilere kiralık daire veremiyoruz” cevabı ile karşılaştı. Olay karşısında şok yaşayan genç kadın yaşadığı ırkçılığı CİMER’e şikâyet etti.

Kars’ta kiralık daire fiyatları yükselişte!

Kars’ta kiralık daire fiyatları el yakıyor. Sobalı evlerin 500 TL’den aşağıya verilmediği kentte bazı bölgelerde ev kiraları bin ile bin 200 TL’ye kadar yükseliyor. 

Kadıköy’de kiralık daire araması yüzde 12 yükseldi!

Kadıköy’de, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş var. Kadıköy’ü konutta en çok arayan yaş grubu ise hem 55 yaş ve üstü, hem de 25-34 yaş aralığı...

Kadıköy’de kiralık potansiyeli yükseldi!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet’in verilerine göre, Kadıköy’de, yılın ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş gösterdi.

Kiralık daire aramaları Mart'ta yüzde 20 arttı!

Emlakjet verilerine göre Mart’ta kiralık daire araması aylık bazda yüzde 20, Nisan’da ise aylık bazda yüzde 14 arttı.

Uplife Kadıköy daire fiyatları 2018!

Uplife Kadıköy daire fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 526 bin TL'den başlıyor. Projede 100 ay sıfır faizle ödeme yapılarak ev sahibi olma avantajı bulunuyor...

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kadıköy Feza Sitesi'nde son 20 daire!

Keleşoğlu İnşaat'ın Kadıköy Erenköy'de hayata geçirdiği ilk kentsel dönüşüm projesi Feza Sitesi'nde son 20 daire için satışlar devam ediyor...

Kadıköy'de satılık daire 3,9 milyon TL'ye!

İstanbul Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde yer alan 4+1 şeklindeki daire satılıyor. Dairenin muhammen satış bedeli 3 milyon 950 bin TL olarak belirtiliyor.

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire!

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Uplife Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesi 650 daire ve 25 mağazadan meydana geliyor. Uplife Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları 525 bin TL’den başlıyor.

Mayıs'ta kiralık daire aramaları yüzde 24 arttı!

Yazlık kiralık ev arayışı internet üzerinden kiralık daire aramalarını artırdı. Mayıs ayı verilerine göre kiralık daire aramaları Nisan ayına göre yüzde 24’lük bir yükseliş gösterdi.

Kadıköy kiralık daire araması Haberi

Kadıköy kiralık daire araması

Emlakjet verilerine göre; Yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre Kadıköy’de kiralık daire araması yüzde 12 arttı. Ziverbey hattı oturum için tercih edilirken, en fazla Bostancı Mahallesi aranıyor.

Emlakjet’in verilerine göre, Kadıköy’de, yılın ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş var. Aynı dönemde kiralık daire ilanlarının yüzde 41, satılık daire ilanlarının ise yüzde 6 arttığı Kadıköy’de ilanlar içinde satılık daire payı yüzde 67 ile önde olma konumunu koruyor.

Emlakjet verilerine göre, Kadıköy’ü en çok arayan yaş grubu ise yüzde 25 oranla 55 yaş ve üstü olurken, onu yüzde 21 oranla 25-34 yaş aralığı izliyor. 


Kadıköyle her kesim ilgili, Emlakjet ilçede büyüyor

Verileri değerlendiren Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, seçim dönemi ve döviz kurundaki...