19 / 04 / 2024

kadıköy metrosu durakları

kadıköy metrosu durakları

2012 yılında hizmete giren Kartal Kadıköy metro hattı, 22,7 kilometrelik uzunluğa sahip. Kaynarca bölgesine yapılan tüneller sayesinde Kartal Kadıköy metro hattının uzunluğunun 26,5 kilometreye kadar çıkması planlanıyor...

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

Kadıköy - Sultanbeyli Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Sultanbeyli metrosu için düğmeye bastı. Kadıköy Sultanbeyli metro hattının uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi ihaleye çıkıyor. 19 kilometre uzunluğundaki hattın ihalesi bugün gerçekleşecek.

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metrosu imar planı askıda!

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kadıköy-Kartal metrosu yüzde 60 kazandırdı!

Kadıköy-Kartal Metrosu'nun geçtiği semtlerde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul Değerleme, 2011 yılı ile kıyaslandığında gayrimenkul fiyatlarının zirveye koştuğunu belirliyor.

Uzunal Tau Yapı'nın Kadıköy'deki projelerine metro etkisi!

Uzunal Tau Yapı'nın Kadıköy'de yapacağı projelerine metro etkisi geldi. Anadolu Yakası'nda yapımı planlanan yeni metro hattının durakları Uzunal Tau Yapı'nın yapımına başlayacağı iki yeni projesinin önünden geçiyor.

KentPlus Kadıköy lokasyon!

Ödemelere göre peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan KentPlus Kadıköy projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. KentPlus Kadıköy lokasyon bilgisi kapsamında Fikirtepe metrobüs duraklarına yakın yerde yükseliyor.

KentPlus Kadıköy'de 60 aya varan faizsiz vade imkanı!

3 blok 25 kat şeklinde yükselen proje Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına yakın yerde yükseliyor. KentPlus Kadıköy 'de 60 aya varan faizsiz vade imkanı sağlanıyor.

Kadıköy-Kartal Metrosu Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Kadıköy-Kartal metro hattı üzerinden Yakacık'tan Kaynarca'ya erişecek Kartal-Kaynarca metro inşaatını inceledi. Topbaş, “Bu hat, Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak” dedi.

Kadıköy-Kartal metrosu Gebze’ye kadar gelmeli!

GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze’nin sanayi ve kültürel yönü hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Çiler, “Kadıköy-Kartal metrosu Gebze’ye kadar gelmeli” dedi.

Kadıköy, Taksim ve Gayrettepe’de metro istasyonları su sızdırıyor!

Esra Boğazlıyan birkaç gün önceki yazısında Kadıköy Kartal Metrosu’nun Yeni Sahra İstasyonu’ndaki sızıntıyı gündeme getirmişti. Boğazlıyan bugünkü yazısında da Kadıköy, Taksim ve Gayrettepe’de metro istasyonları su sızdırdığını dile getirdi...

Kentplus Kadıköy Fikirtepe ödeme seçenekleri!

Bağdat Caddesi’ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na yakın konumlanan Kentplus Kadıköy Fikirtepe ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Projede satışlar devam ediyor...

İETT, Kadıköy-Kartal Metrosu ve Marmaray'ı birbirine bağladı!

İETT, İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Kartal Metrosu ve Marmaray hattına entegre olacak 5 numaralı Kadıköy-Koşuyolu-Üsküdar hattını hizmete açtı. İşte Marmararay ile Kadıköy-Kartal Metrosunu bağlayan o 5 numaralı hattın durakları...

kadıköy metrosu durakları Haberi

kadıköy metrosu durakları


Kadıköy metro hattı!


2008 yılında temeli atılan ve 2012 yılında hizmete giren Kartal Kadıköy metro hattı, 22,7 kilometrelik uzunluğa sahip. 16 adet istasyondan meydana gelen Kartal Kadıköy metro Hattı üzerinde Maltepe ve Huzurevi İstasyonları arasında ve ana hattın sahil tarafında yer alan Maltepe Depo Sahası ve Bakım Atölyesi bulunuyor. Hattın tamamı Maltepe Depo Sahası ve Bakım Atölyesi de dahil yer altında yer alıyor.


Kartal Kadıköy metro hattı durakları...


Kadıköy, Ayrılıkçeşme, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane/Adliye, Soğanlık ve Kartal olarak hizmet veriyor. Ayrılıkçeşme istasyonu 29 Ekim'de açılması beklenen Marmaray'la birlikte açılacak.


Kartal Kadıköy metro hattının aktarma istasyonları...


Kadıköy İstasyonu – Şehir Hatları ve İDO Hattı

Kadıköy İstasyonu – Moda Nostaljik Tramvay Hattı

Ayrılık Çeşme – Marmaray Hattı

Ünalan İstasyonu – Metrobüs...