25 / 04 / 2024

Kadıköy Meydan otobüs

Kadıköy Meydan otobüs

Kadıköy'de hafta sonu yapılacak toplantılar nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Kadıköy'de iki lise arasına yapılacak karma projenin planı reddedildi!

Kadıköy'de yarısında iki lisenin bulunduğu arsanın boşta kalan bölümüne AVM ve konut yapılması için planları değiştirilmişti. CHP Meclis Üyeleri konuyu mahkemeye taşıdı. İstanbul 2. İdare Mahkemesi dava konusu planların iptali yönünde karar verdi...

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Kadıköy en fazla konut stokuyla ilk sırada!

Endeksa, İstanbul’da konut stok adedi ve pazarlama sürelerine ilişkin çarpıcı verileri paylaştı. Buna göre en fazla konut stoku Kadıköy’de iken en az konut stoku Çatalca ilçesinde...

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Uplife Kadıköy'de 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Uplife Kadıköy'de 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağaza yer alıyor.

Teknik Yapı Uplife Kadıköy'de 100 ay sıfır faiz fırsatı!

Toplam 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan meydana gelen Teknik Yapı Uplife Kadıköy'de 100 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Uplife Kadıköy'de 100 ay sıfır faiz!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kısa süre için 100 ay sıfır faizle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Kadıköy Meydan otobüs Haberi

Kadıköy Meydan otobüs


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün ve yarın Kadıköy Meydan otobüs duraklarında gerçekleştirilecek toplantılar nedeniyle saat 10.00'dan itibaren toplantı bitimine kadar bazı yollar trafiğe kapalı olacak. 


Belirtilen gün ve saatlerde, Rıhtım Caddesi, Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar tüm yol ve Söğütlüçeşme Caddesi'nden Rıhtım'a inen ara sokaklar trafiğe kapatılacak. 


Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddeleri ise ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacak. 


Kapatılacak yollara alternatif olarak, Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akışı Burhanfelek Caddesi'nden E-5 yönü ile Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine verilecek. 


Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen trafik akışı, Altıyol Boğa Meydanı'ndan Rıhtım'a iniş engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine sevk edilecek. Moda'dan gelen akış ise Mühürdar Kavşak'tan geri...