26 / 04 / 2024

kadıköy meydanı projesi

kadıköy meydanı projesi

230 bin metrekarelik bir alan üzerinde düzenlenecek olan Kadıköy Meydan projesi ile Rıhtım Caddesi’ndeki trafik yer altına indirilecek, sahil şeridi yeniden düzenlenecek. İşte yeni Kadıköy Meydanı'ndan görüntüler...

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

İŞ GYO Kadıköy Otel Projesi 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

İş GYO Kadıköy Otel projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parselde yer alan Kadıköy Otel Projesinin 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

İş GYO Kadıköy otel projesi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan Kadıköy otel projesi değerleme raporunu yayınladı...

14 soruda Uplife Kadıköy projesi!

Uplife Kadıköy projesi 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan oluşuyor. İşte 14 soruda Uplife Kadıköy projesi...

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Akiş GYO Kadıköy'deki projesi için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO, İstanbul Kadıköy'de yer alan gayrimenkulle ilgili Conart İnşaat ile İnce Yapı İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi imzaladı.

Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü talebi doğrultusunda hayata geçirilecek Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı.

Akiş GYO Kadıköy projesi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy projesi için açmış olduğu dava hakkında KAP'ta güncelleme yaptı.

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

kadıköy meydanı projesi Haberi

kadıköy meydanı projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kadıköy Meydan Projesi'nin detaylarını açıkladı. 


230 bin metrekarelik bir alan üzerinde gerçekleştirilecek olan Kadıköy Meydan Projesi kapsamında 60 bin metrekarelik kısım yayalaştırılacak. 


Kadıköy Meydan Projesi'ndeki yayalaştırılacak kısım Kadıköy Sahili, Metro İstasyonu, Haldun Taner Tiyatrosu, Vapur İskeleleri, Rıhtım Caddesi ve Haydarpaşa arasındaki bölüm.


Kadıköy Meydan Projesi kapsamında ayrıca Başöğretmen Atatürk Anıtı korunacak ve çevresi yeşillendirilecek. 


Seyir terasları, yürüyüş yolları, bisiklet yollarının yanı sıra Rıhtım Caddesi’ndeki trafik yer altına alınacak ve sahil şeridi de yeniden düzenlenecek. 















































Kübra...