25 / 04 / 2024

kadıköyde satılık daireler

kadıköyde satılık daireler

Kadıköy ilçesi, Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile bağlantılı D-100 Karayolu, Anadolu Demiryolu’nun ve kent ölçeğinde banliyö hattının başlangıcı olan Haydarpaşa İstasyonu ile önemli ulaşım bağlantıları barındırmaktadır

Fikirtepe Uplife Kadıköy satılık daire!

Fikirtepe Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 484 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projedeki daireler 2019 yılının sonunda teslim edilecek...

Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire!

44 katlı dört kule şeklinde hayata geçirilen Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire daire fiyatları 498 bin dolardan başlıyor.

Kadıköy Mina Towers satılık!

Kadıköy Mina Towers satılık dairelerin metrekare fiyatı 7 bin 400 liradan başlıyor. Mina Towers Kadıköy'de 1.500 daire vve 95 ticari birim yer alıyor...

Mina Towers Kadıköy 27 Eylül'de satışta!

Mina Towers Kadıköy projesinde satışlar 27 Eylül'de yapılacak lansmanla beraber başlıyor...

İstanbul'da icradan 6.3 milyon TL'ye satılık 3 daire!

İstanbul 10.İcra Dairesi, Kadıköy, Ümraniye ve Çekmeköy İlçeleri'nde bulunan 3 daireyi ihaleye çıkardı. Satışa sunulan daireler arasında Soyak Ümraniye Sitesi ve Çekmeköy Kasaba Evleri'nden dairelerde bulunuyor. İhalesi 4 Ekim'de yapılacak evlerin bedeli 6 milyon 320 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de icradan 3.5 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul Anadolu 10.İcra Dairesi, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Tuğlacı Başı Mahallesi'nde bulunan depolu dükkan nitelikli taşınmazı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim Salı günü yapılacak gayrimenkulün bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de icradan 6 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi, İstanbul İli Kadıköy İlçesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Söz konusu satışa çıkan arsanın toplam bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Kadıköy Merdivenköy'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy'de bulunan 894 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 5 milyon 811 bin TL olarak belirlendi.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

kadıköyde satılık daireler Haberi

kadıköyde satılık daireler



Marmara Denizi’ne kıyısı olan ilçenin, Kadıköy-Bostancı Deniz Otobüsleri ve Şehir Hatları iskeleleri  ile Avrupa Yakası ile deniz ulaşımı da kolaylıkla sağlanabilmektedir.  İlçe; İstanbul Metropolü ve Marmara Bölgesi içinde önemli ulaşım bağlantılarının odak noktasında yer almaktadır.


Bu konumu ile Anadolu Yakasının merkez ilçe işlevini yürütmektedir. İstanbul’un Kocaeli sınırından gelen ulaşım aksları ve çevresinde yer alan ilçelerin Avrupa Yakasına bağlantısı büyük oranda Kadıköy’den geçerek sağlanmaktadır. Kadıköy sadece geçiş alanı değil, aynı zamanda konut, iş, ticaret ve kültürel merkez alanı olarak önem arz etmektedir. Birbirleriyle bağlantılı ulaşım aksları (karayolu, denizyolu) Kadıköy merkezden sağlanmaktadır. Özel motor iskeleleri hariç, Kadıköy merkez‘de 4 adet ve Bostancı’ da 2 adet olmak üzere toplam 6 adet yolcu iskelesi bulunmaktadır.


Kadıköy; Alışveriş Merkezlerine yakınlığı, İstanbul Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, İstanbul Aydın...