19 / 04 / 2024

Kadir Kara osmaniye

Kadir Kara osmaniye

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kentsel dönüşüm konusunda, yerel yönetimlerin de etkin bir şekilde devrede olması gerektiğini söyledi.

Kadir Kara kimdir?

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Osmaniye Belediye Başkanı olarak seçilen Kadir Kara kimdir? Kadir Kara, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kadir Kara'nın biyografisi...

Osmaniye’nin afet sonrası imar planı hazır

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentin yeniden imarı için yapılan projede sona gelindiğini kaydeden Başkan Kara; "Şehrimizi sağlam adımlarla geleceğe taşıyacak imar planımızı yaptık. Bu çalışmayı en kısa zamanda gerçekleştirerek Osmaniye’yi güzel bir hale kavuşturacağız” dedi.

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Osmaniye'deki beton santralinin çevresel etkileri mecliste!

Osmaniye ili Merkez Karaçay Mahallesi'nde bulunan beton santralinin çevresel etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmaniye'de 50 ev hasar gördü, 10 ev boşaltıldı!

Osmaniye Kadirli'de etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan heyelanlar sonucunda Kadirli-Andırın kara yolu ulaşıma kapandı. İlçedeki 50 ev zarar gördü, 10 ev heyelan riski nedeniyle boşaltıldı.

Osmaniye'nin yeni imar planı hazırlanıyor!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, yeni imar revizyon planı hakkında istişare toplantılarının ilkini gerçekleştirdi. Kara, Osmaniye için tek ve uygulanabilir bir plan yapmak amacıyla uzun süredir hazırlık çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Osmaniye Zorkun yaylasına yeni yol yapıldı!

Osmaniye'nin Zorkun yaylasında ulaşımı sağlayan yollarda asfaltlama çalışması yapıldı. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, çalışmaları yerinde inceleyerek, bölge halkı ile görüştü.

Osmaniye Masal Park Projesi'nin detayları anlatıldı!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, yapımına bu ay içerisinde başlanacak olan Osmaniye Masal Park Projesi'nin detayları hakkına belediye meclis üyelerine bilgi verdi.

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımını tamamladığı asma köprü törenle açıldı. Köprü ile Karaçay'ın iki yakası üçüncü kez buluştu

Osmaniye Karaçay Köprüsü açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay rekreasyon alanına yapılan asma köprünün açılışını Osmaniye Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu birlikte yaptı.

Osmaniye Katı atık bertaraf tesisi kurtuluş günü açıldı!

Osmaniye Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliği(OKAB) olağan meclis toplantısı, Osmaniye Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Kara başkanlığında yapıldı.

Osmaniye Fidanlık Camisi onarılacak!

Geçtiğimiz günlerde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında kullanılmaz hale gelen Fidanlık Camisi'nde incelemelerde bulunan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, caminin onarımı için üzerlerine düşen tüm görevleri yerine getireceklerini söyledi.

Osmaniye Raufbey'de yol açma çalışmaları sürüyor!

Mahalle sakinlerinin yıllardır beklediği yol özleminin yakında giderileceğini belirten Belediye Başkanı Kadir Kara, "Raufbey Mahallesi 9574 numaralı çıkmaz sokak önündeki eski evi istimlâk ederek yıktık.

Osmaniye Karaçay Rekreasyon Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Osmaniye'deki Karaçay Rekreasyon Alanı'nda düzenleme çalışmaları sürüyor. Alanda inceleme yapan Vali Kerem Al, "Osmaniyeliler burada aileleriyle güzel vakit geçirecek" dedi

Kadir Kara osmaniye Haberi

Kadir Kara osmaniye

2872 Sayılı Çevre Kanunu ve 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun uygulamaları ile ilgili bilgilendirme toplantısı Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda yapıldı. 


Toplantının açış konuşmasını yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven, katılımcılara her iki kanun hakkında detaylı bilgi verileceğini ifade ederek "Bakanlığımızın ulaşmak istediği hedef olan yaşanabilir ve marka şehirler sloganına uygun olarak Osmaniye'nin yaşanabilir ve marka şehirlerden biri olmasını temenni ediyorum" dedi. 


Belediye Başkanı Kadir Kara ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın özellikle afet riski altında bulunan şehirlerin çarpık kentleşme ve düzensiz yapılaşmadan kurtulabilmesi için ciddi bir takım uygulamaları devreye soktuğunu ifade ederek, "Kentsel dönüşüm konusunda, sadece Bakanlığın değil, yerel yönetimlerin de etkin bir şekilde devrede olması, yetkilendirilmesi lazım. 


Türkiye'deki en büyük kentsel dönüşümü Osmaniye merkez...