23 / 04 / 2024

kadir topbaş avcılar

kadir topbaş avcılar

Avcılar 'daki Reşitpaşa - Kuruçeşme altgeçidinin açılış törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar 'ın iki yakasını bir araya getirdiklerini söyledi, Topbaş daha sonra "Geleceğimiz" dediği çocukları sahneye alarak protoko

Kadir Topbaş: Avcıları ulaşım ağlarıyla donatıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un en güzel ilçelerinden olan Avcılar'ı ulaşım ağlarıyla donatıyoruz'' dedi.

Avcılar'da kat yasağı kaldırılıyor!

İBB Başkanı Topbaş, deprem riski bulunan ilçelerden Avcılar'da 4 kattan yüksek binaların yenilenmesi önündeki en büyük engel olan 'kat yasağını' kaldıracaklarını açıkladı.

Kadir Topbaş'tan Edirne'ye yatırım sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Edirne’nin ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Birlik ve kardeşlik mesajları veren Kadir Topbaş, ziyaret ettiği belediyelere yatırım sözü verdi ve bazı açılışlar yaptı.

İBB Başkanı Kadir Topbaş Kenya'da!

Birleşmiş Milletler Yerel Yönetimler Danışma Kurulu (UNACLA) Başkanlığı görevini de sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, organizasyonun Kenya’da yapılan toplantılarına katıldı. İşte toplantının gündemi...

Kadir Topbaş ihalesiz metro ihalesi davasından beraat etti!

Bağcılar-Başakşehir metro hattının mevzuata aykırı olarak ihalesiz verildiği iddiasıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da aralarında bulunduğu 15 sanık hakkında açılan davada, tüm sanıkların beraatine karar verildi.

Kadir Topbaş'tan Beşiktaş Belediyesi'ne ziyaret!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, “Bu dönem de Beşiktaşlı vatandaşlarımıza hizmet getirmeye devam edeceğiz” dedi. Hazinedar’a başarılar dileyen Topbaş, yerel yönetimler olarak bütün vatandaşlara eşit hizmet verd

Kadir Topbaş: İstanbul'un nazım planları yokken göreve geldik!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 40 yıl önce mezun olduğu Mimar Sinan Üniversitesi’nde “ Kuşaktan Kuşağa Geleneksel Mimarlar Buluşması”nda sınıf arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Kadir Topbaş okul önlemlerini açıkladı!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, okulların açılması nedeniyle alınan önlemlerle ilgili basın toplantısı düzenledi. AKOM’da kameralar karşısına geçen Topbaş, ilk gün toplu taşıma araçlarının saat 13.00’a kadar ücretsiz olacağını ifade etti.

ESEV, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitimlere başlıyor!

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) yeni dönemde yeni merkezinde, sanatseverlere kapılarını açıyor. ESEV artık Nine Hatun Mahallesi'ndeki Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanat eğitimlerine devam edecek.

Ali Kılıç, Kadir Topbaş, Handan Toprak ve Altınok Öz'e meydan okudu!

ALS hastalığına dikkat çekmek için Bir Kova Buz kampanyasına katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e meydan okudu.

Kadir Topbaş, yağışların İstanbul'a kaç günlük su kazandırdığını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Feshane Kültür Merkezi’nde Uluslararası Rumeli Balkan Trakya Kültür Günleri’ne katıldı. Topbaş, yağışların İstanbul'a kaç günlük su getirdiğini açıkladı.

Kadir Topbaş'tan İstiklal Caddesi açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar da düzenlenen kentsel dönüşüm töreninde konuştu. Topbaş, "Bir yağışla 15 dakikada 25 litre, yani kovaları boşaltıyorsunuz gibi bir yağış var" dedi.

Kadir Topbaş: İstanbul'da çarpık bir kentleşme yaşanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar'da kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 18 bina 184 bağımsız birimin yıkım törenine katıldı. Topbaş, İstanbul'un aşırı göçten dolayı çarpık bir kentleşme yaşadığı belirtti.

kadir topbaş avcılar Haberi

kadir topbaş avcılar


Reşitpaşa- Kuruçeşme altgeçidinin açılış törenine Başkan Kadir Topbaş'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Kadir Hakan Şükür, Tülay Kaynarca ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışta konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bizim görevimiz sizlere İstanbul'da hizmet etmek. Bunun için yetki verdiniz bize" diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde başlattığı yerel yönetim anlayışını devam ettirerek bugünlere geldiklerinin altını çizen Başkan Topbaş, " Türkiye de çok şeyler değişti. Aslında bunu millet olarak sizler yaptınız. Dünyada yaptığımız toplantılarda başarının altında yatan şeyin istikrar olduğu söylenmekte. İşte sizler bu ülkede başarıya imza atmak için istikrar yakalattınız. Bir hükümet oluşturdunuz. Bu istikrar sayesinde Türkiye bugünkü noktaya geldi. Türkiye deki başarıyı hazmedemeyenler, Türkiye'nin odak...