26 / 04 / 2024

Kadir Topbaştan açıklama

Kadir Topbaştan açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar da düzenlenen kentsel dönüşüm töreninde konuştu. Topbaş, "Bir yağışla 15 dakikada 25 litre, yani kovaları boşaltıyorsunuz gibi bir yağış var" dedi.

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı politikası ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları tejrar yükselişe geçerken Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 

Akbank'tan flaş bir açıklama daha. 3 ay boyunca erteleyecekler

Akbank'tan kredi kullanmak isteyen vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Akbank mobilden kredi kullanacak vatandaşlar kredilerini 3 ay sonra ödemeye başlayacak.

Süresiz nafaka kalkıyor mu? Adalet Bakan Yılmaz Tunç'tan kritik açıklama geldi!

Son günlerde süresiz nafakanın kalkması ile konuşulmaya başlandı. Herkesin kafasında soru işareti bırakan süresiz nafakanın kalkıp kalkmaması ile ilgili kritik açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan geldi.

Denizbank'tan flaş açıklama geldi. Bu fırsat kaçmaz. Para ödemesi yapılacak

Denizbank'tan flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından müşterilerine yönelik 1000 TL ödemesi gerçekleştirilecek.

Akbank’tan çok önemli açıklama! Akbank müşterileri bunu ihmal etmesin!

Akbank’tan yeni müşterileri sevindirecek çok önemli bir açıklama geldi. İlk kez Axess’li olan müşterilerin farklı sektörlerden yapacakları alışverişlerden toplam 1250 TL hediye puan kazanacakları öğrenildi.

Ali Öztunç'tan işsizlik maaşı ile ilgili çarpıcı açıklama: İşsizlik maaşı hayal oldu!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan işsizlik maaşıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi: İşsizlik maaşı hayal oldu. İşte son dakika gelişmesi...

Akbank'tan önemli açıklama! Herkes baksın

Bankalar tarafından krediler konusunda açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Akbank'tan da önemli bir açıklama geldi.

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesi flaş açıklama

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesinde flaş bir açıklama geldi. İki banka müşterilerine yönelik önemli miktarda kredi desteği sunacak.

Vakıfbank'tan emeklilerle ilgili flaş açıklama! Promosyon miktarı açıklandı

Vakıfbank'tan emekli vatandaşlarımız hakkında flaş bir açıklama geldi. Vakıfbank tarafından emekli vatandaşlarınıza yönelik para ödemesi gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde...

Dolar için flaş açıklama. 14 Mayıs'tan sonra dolar bu kadar olacak

Dolara yatırım yapan vatandaşlar seçimden sonra doların hangi yöne doğru gideceğini merak ediyor. Dev yatırım bankası tarafından 14 Mayıs'tan sonra doların geleceği durum hakkında açıklama yapıldı.

İslam Memiş'ten sil baştan altın tahmini geldi! Öyle bir açıklama geldi ki görenler tarumar oldu! 

Altın tahminleri ile piyasaları sallayan uzman isim İslam Memiş altın ile ilgili sil baştan altın tahmininde bulundu. Öyle bir açıklama geldi ki görenler tarumar oldu! 

Halkbank'tan flaş açıklama. Müşterilerini ilgilendiriyor

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan nakit ihtiyacı olan müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. İşte Halkbank tarafından gerçekleştirilen açıklamanın detayları...

Vakıfbank'tan bomba açıklama. Önce bakın

Bankalar arasındaki kredi yarışına dahil olan Vakıfbank'tan müşterileri yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. İşte Vakıfbank tarafından gerçekleştirilen açıklamanın detayları...

Kadir Topbaştan açıklama Haberi

Kadir Topbaştan açıklama


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar da düzenlenen kentsel dönüşüm töreninde konuştu. 

Yoğun yağışların ardından İstiklal Caddesi'nde yaşanan su baskınlarına değinen Topbaş, "Bir yağışla 15 dakikada 25 litre, yani kovaları boşaltıyorsunuz gibi bir yağış var" dedi. 


'CADDENİN ALTINDA 100 YIL ÖNCE YAPILAN KANAL VAR' İstiklal Caddesi'nin altında yüz yıl önce yapılan bir kanal olduğunu söyleyen Topbaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Mazgallara, su kanallarına hiç dokunmamamıza rağmen yıllardan beri, çocukluğu Beyoğlu'nda geçmiş biri olarak böyle bir olayı görmediğimiz bir yerde, fiziksel hiçbir müdahale etmediğimiz yerde, bu su birikintisini nasıl görüyoruz? 


'DÜNYA BİR TAKIM SİNYALLER VERİYOR' 

Alttaki kanalı rehabilite etmemize rağmen bunu görüyorsak, Londra'da metroyu su basıyorsa ve dünyanın birçok yerinde bu tufanları şehirlerde görüyorsak, dünya bir takım sinyaller veriyor demektir!' 


'TOPLU TAŞIMADA REHABİLİTE GEREKİYOR' 

Son dönemde...