20 / 04 / 2024

Kadir Tümen era gayrimenkul

Kadir Tümen era gayrimenkul

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen kimdir? Kadir Tümen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kadir Tümen, ne zamandan beri Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü olarak çalışıyor?

Meka Norm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka Norm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Türkoğlu ve Mehmet Maşalacı ortaklığında kuruldu.

İran'ın para birimi dolar karşısında yüzde 35 değer kaybetti!

İran'ın para birimi tümen, yıl başından bu yana dolar karşısında yüzde 35 değer kaybına uğradı.

Dövizdeki artış yazlık satışlarını da etkiledi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde yaşanan artış sebebiyle yazlık satışlarının durgunlaştığını belirtti.

Kiralar önümüzdeki dönemde daha fazla artacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde ve enflasyonda yaşanan yükselişle birlikte kiralardaki artışın önümüzdeki yıllarda daha fazla olacağını dile getirdi. 

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

Konutta indirim ve teşviklerle birlikte rakamlar yukarı yönlü olacak!

TÜİK'in açıkladığı konut satış istatistiklerini değerlendiren ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal  Direktörü Kadir Tümen, "İndirim ve teşviklerle birlikte rakamlar yukarı yönlü olacak." dedi..

Samsun, Ordu ve Giresun Karadeniz’in yatırım merkezi olacak!

"Bölgende Tek Ol Semineri"nde konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, Samsun, Ordu ve Giresun'un Karadeniz’in yatırım merkezi olacağını söyledi..

Atatürk'ün Çanakkale Bigalı köyündeki evi restore ediliyor!

Çanakkale’de, Atatürk’ün Anafartalar Grup Komutanı iken 19. Tümen Karargahı olarak kullandığı Bigalı köyündeki evi yenileniyor.

Etimesgut Eğitim ve Destek Taburu, Şereflikoçhisar'a taşındı!

Ankara Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığına bağlı Eğitim ve Destek Taburu, Şereflikoçhisar ilçesine taşındı.

Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması başladı!

Bandırma'daki, Kurtuluş Savaşı döneminde 61. Tümen emtia, mühimmat depolama alanı ve seyyar piyade intikal noktası olarak kullanılan askeri alanının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesinin ardından alana tematik park yapımı için “Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması” açıldı.

Ankara'daki askeri birliğin Burdur'a taşınması esnafı mutlu etti!

Askeri birliklerin şehir dışına taşınmasıyla Ankara'daki Etimesgut Zırhlı Birlikler ve Eğitim Tümen Komutanlığı'ndan Burdur'a 2 bin kişilik zırhlı askeri birliğin gelmesi, esnafı memnun etti.

Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu taşınıyor!

Şehir merkezindeki askeri birliklerin taşınması yönündeki hükümetin aldığı karar çerçevesinde Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nın taşınmasına bugün de devam edildi.

Gelibolu Yarımadası'nda 101 yıllık karargah binaları gün yüzüne çıktı!

Gelibolu Yarımadası'ndaki Kireçtepe Jandarma Şehitliği yanında, 5. Tümen'e ait karargah binaları ile bir çeşmenin kalıntıları, 101 yıl sonra gün yüzüne çıktı.

Kadir Tümen era gayrimenkul Haberi

Kadir Tümen era gayrimenkul

Kadir Tümen kimdir?

Kadir Tümen, 24 Nisan doğumlu. Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler mezunu.


2004 yılında üniversiteden mezun olan Kadir Tümen, 2005 - 2007 yılları arasında RE/MAX firmasında İş Geliştirme'de görev aldı.


Daha sonra CENTURY 21'de 2009 - 2011 yılları arasında Satış ve Franchise Geliştirme Yöneticisi olarak hizmet verdi.


2011 - 2014 yılları arasında Realty World Türkiye - Garanti Koza İnşaat'ta Satış Koordinatörü olarak hizmet verdi.


Son olarak Haziran 2014'ten beri ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü olarak hizmet veriyor.


İletişim bilgileri:

[email protected]

[email protected]


Kadir Tümen: İzmir'de konut satın alımı yüzde 150...