19 / 04 / 2024

kadışehri yeni belediye binası nerede

kadışehri yeni belediye binası nerede

Yozgat’ın Kadışehir İlçe Belediyesi tarafından yatırılan Kadışehri Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı da katıldı...

Emeklilikte kadın ve erkek yaş tablosu baştan aşağı değişti! İşte yeni tablo!

EYT yasasın faydalanamayan çalışanlar için başka seçeneklerde bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni emeklilik sistemi konusunda birtakım önemli açıklamalarda bulundu. Kadınlara yeni sistemde birçok avantaj sağlanacak. İşte yeni emekliliğe ilişkin bilgiler...

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

Kadıköy’ün sokaklarında yıkımlar devam ediyor!

Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Demircan, yerel yönetimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Demircan, bölgede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına değindi.

Kandıra yeni belediye binasında hummalı çalışma!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yeni belediye binasının inşaatına son sürat devam ediyor.

Yalova Kadıköy'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından 2 arsa ihale ile satışa sunuyor. Satış ihaleleri 15 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

Marmaraereğlisi yeni belediye hizmet binasına kavuşuyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi. Marmaraereğlisi yeni belediye hizmet binasına kavuşuyor.

Kadıköy Belediyesi'nden 17.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale ediliyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

İBB, Kadıköy Belediyesi'nin otoparkına el koydu!

Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa'daki otoparka, İBB ekipleri otoparka el koydu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Bize yapılan bir tebligat yok. Bu kindar bir tavır bu tavırla kamu yönetilemez" dedi. 

Yalova Kadıköy'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından, Kadıköy sınırları içerisinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor..

kadışehri yeni belediye binası nerede Haberi

kadışehri yeni belediye binası nerede


Yozgat’ın Kadışehir İlçe Belediyesi tarafından yatırılan Kadışehri Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Törene, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törenin açılış konuşmasını yapan Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, seçildikleri günden itibaren makam ve mevkiye önem vermeden birlik beraberlik içerisinde hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, “İlçemiz genelinde kanalizasyon, içme suyu, içme suyu klorlama sistemi, yol genişletme çalışması, kilitli parke, kaldırım, sıcak asfalt, düğün salonu, dere ıslahı, terminal, hayvan pazarı, sanayi sitesi genişletilmesi, atık su arıtma tesisi, halı saha, stadyum, sosyal tesis ve pek çok hizmetleri halkımızın imkanına sunduk. Göreve geldiğimizde 1,5 milyon bütçesi olan belediyemizin öz kaynaklar oluşturarak yapmış...