28 / 03 / 2024

kağıthane dördüzleri

kağıthane dördüzleri

Kağıthane'deki projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Kağıthane Dördüzleri havadan görüntülendi!

Kağıthane Dördüzleri olarak bilinen Papirus Plaza, Sur Yapı AVM, Nef 11 ve Eroğlu Ofishene projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

Kağıthane Dördüzleri'nin havadan görüntüleri!

Nef 11, Papirus Plaza, Eroğlu Ofishane ve Sur Yapı AVM'nin içinde olduğu Kağıthane Dördüzleri'ni www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Kağıthane Dördüzlerinden havadan video!

Nef 11, Papirus Plaza, Eroğlu Ofishane ve Sur Yapı AVM'yi www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Kağıthane Dördüzleri'nin havadan görüntüleri!

Kağıthane'deki Nef projeleri, Ofishane ve Papirus projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Kağıthane dördüzlerinin havadan videosu!

Kağıthane'de yer alan Nef projeleri, Ofishane ve Papirus projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntülendi...

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Zeytinburnu ve Kağıthane'de dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda "Telsiz'de ve Merkezefendi'de toplam 1204 konut ve 219 iş yerini yapıp en kısa zamanda teslim edeceğiz" dedi ve Kağıthane'deki dönüşüm projesinde ise 688 konut ve 57 iş yeri yapılacağını belirtti...

Zeytinburnu ve Kağıthane dönüşüm projelerinin temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Bugün Zeytinburnu ve Kağıthane'de deprem dönüşümüyle alakalı projelerimizin temel atma törenlerini yapacağız" dedi.

Kağıthane'de dev dönüşüm başlıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için düğmeye bastı.

Kağıthane 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Arıcılar Mevkii Gecekondu Önleme Bölgesine İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

kağıthane dördüzleri Haberi

kağıthane dördüzleri

Kağıthane konut projelerinin videosunu görüntülemek için...