25 / 04 / 2024

kağıthane hasarlı bina yıkımı

kağıthane hasarlı bina yıkımı

Kağıthane'de yaklaşık 10 gün önce istinat duvarının çökmesinin ardından bir bina çökmüş bir bina ise kontrollü olarak yıkılmıştı. Mahallede hasar gören 24 binanın da yıkımına karar verilmişti. Yıkımlar bugün itibariyle başladı.

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Kağıthane'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Kağıthane Gürsel'de yer alan 4 katlı binayı icradan satışa çıkardı.

Kandilli: Hasarlı bina varsa girmekten kaçınmakta fayda var!

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Özener, "Bu büyüklükte depremleri bu bölgede tekrar görme olasılığımız var. Önümüzdeki süreçte yetkili makamların uyarılarına uyarak, hasarlı bina varsa onlara gimekten kaçınmakta fayda var." dedi...

Kağıthane'de 122 çürük bina deprem gelmeden yıkıldı!

Tüm Marmara’yı etkileyen 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Coğrafi yapısı depremin yüksek tehdit oluşturduğu ilçeler arasında yer alan Kağıthane’de, yıkılması muhtemel çok sayıda bina depremden 2 ay önce ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yıkılmıştı.

Kağıthane Yahya Kemal'de kentsel dönüşüm başladı!

Kağıthane Belediyesi, Yahya Kemal Mahallesi’nde yıkılmasına karar verilen 30 bina için çalışmalara başladı. Belediye ekipleri tarafından binalarda asbest tespit çalışmaları yapıldı. 

Kağıthane'de 9,6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 1. Satış Memurluğu İstanbul Kağıthane Merkez Mahallesi 8626 ada, 6 parseldeki bina ve arsasını 9 milyon 650 bin TL'ye icradan satıyor...

Kağıthane'de 14 bina yıkıldı!

Kağıthane'de çöken binanın etrafındaki hasarlı 24 binadan 14'ünün yıkımı tamamlandı. Yıkım çalışmalarında son durum havadan görüntülendi.

Kağıthane'de hasarlı 24 binadan 12'si yıkıldı!

İstanbul Kağıthane'de çöken binanın etrafındaki hasarlı 24 binadan 12'sinin yıkımı tamamlandı

Kağıthane'de hasarlı binaların yıkımına başlandı!

Kağıthane'de yaklaşık 10 gün önce istinat duvarının çökmesinin ardından bir bina çökmüş bir bina ise kontrollü olarak yıkılmıştı. Mahallede hasar gören 24 binanın da yıkımına karar verilmişti. Yıkımlar bugün itibariyle başladı.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Kağıthane'de çöken bina hakkında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "26 binamızı can güvenliği sebebiyle boşalttık. Çalışmalar sonrasında burada kentsel dönüşüm başlatacağız'' dedi.

Kağıthane'de çöken binanın son hali!

Kağıthane'de dün bir inşaatın istinat duvarının yıkılmasının ardından tahliye edilen 4 katlı bir bina çöktü. İşte çöken binanın son hali...

Kağıthane'de 19 apartman daha yıkıldı!

Geçtiğimiz gün Kağıthane'de istinat duvarının yıkılması sonucunda çöken bina hakkında konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, güvenlik gerekçesi ile çevredeki 19 binanın yıkıldığını söyledi.

Kağıthane'de alarm! 21 bina tahliye edildi!

Kağıthane'de 2 yıl önce temel kazısı yapılan inşaat alanının destek duvarı çöktü. Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin yaptığı açıklamada bölgedeki 21 binanın boşaltıldığını söyledi...

kağıthane hasarlı bina yıkımı Haberi

kağıthane hasarlı bina yıkımı

İstanbul Kağıthane'de hasar gören 24 binanın yıkımına başlandı.  Posta gazetesinde yer alan habere göre, Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde 10 gün önce 2 sene önce temel kazısı yapılan inşaat alanının destek duvarı çöktü. Çökmeyle birlikte park halindeki duran iki otomobil inşaat alanına düştü.

Daha sonra ise 4 katlı bir bina daha çöktü. Çökme riski olan 5 katlı bina ise kontrollü olarak yıkıldı.

Yapılan incelemeler sonrasımda ise 24 bina riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Riskli binaların yıkımına bugün itibariyle başlandı. Binalardan ilki bugün yıkıldı.

Geçtiğimiz günlerde bölgedeki çalışmalar hakkında açıklamalar yapan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Bölge ile ilgili öncelikle bakanlık tespit durumu yapacak. 26 binamız ile ilgili çalışmalar tamamlandı. 24 bina hakkında yıkım kararı verildi. 2 bina daha önce yıkılmıştı. Geri kalanbölgedeki diğer etkilenme...