25 / 04 / 2024

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim

İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde yaşama geçirilen Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi ofislerin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzasıyla konumlanan projede satış süreci devam ediyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim!

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim edilecek sorusuna 2015 yılı cevap olarak veriliyor. Kampüs Ofis projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 790 dolardan başlıyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim?

Fiyatların metrekare birim bazında 2 bin 790 dolardan başladığı Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim? sorusunun ayrıntılı yanıtı için haberimizi incelemeniz yeterli...

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı!

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Premier Kampüs Ofis projesinde bahar kampanyası!

FerYapı güvencesiyle Türkiye’nin ilk yatay kampüs ofis mimarisiyle Kağıthane’de hayata geçirilen 'Premier Kampüs Ofis’ baharı yeni kampanyasıyla karşılıyor. Proje 58 bin 120 metrekare ofis alanı ve 4 bin metrekare ticari alana sahip.

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

150 milyon yatırım bedeliyle Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim? Projedeki ofisler küçük - ortak - büyük olarak tasarlandı.

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

FerYapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen 'Premier Kampüs Ofis'te teslimler şubat ayında yapılacak. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan proje akıllı ve çevreci konsepti ile dikkat çekiyor.

Premier Kampüs Ofis'te teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Premier Kampüs Ofis projesi Aralık'ta teslim!

'Kampüs ofis' rüzgarı Fer Yepı'yla İstanbul'a geldi. Şirket Premier Kampüs Ofis projesini yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı.

Premier Kampüs Ofis’te kiralamalar başladı!

Geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı ‘Premier Kampüs Ofis’i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son aşamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası için son 5 gün kaldı. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 25 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Ofislerin teslimleri bu yıl sonunda yapılacak.

Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün kaldı.

FerYapı Premier Kampüs Ofis'te 100 aylık kampanya!

FerYapı, İstanbul'un merkezi bölgelerinde geliştirdiği ofis projelerinde yeni bir kampanyaya başladı. Buna göre Premier Kampüs Ofis'te, iTowerBomonti'de ve 'Parima'da ödeme teslimden sonra başlıyor ve 100 ay vade imkânı sunuluyor.

Premier Kampüs Ofis kampanyalı ödeme planı!

Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. İşte Premier Kampüs Ofis kampanyalı ödeme planı...

Premier Kampüs Ofis projesinin birinci etabı tükendi!

Fer Yapı'nın İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis'te ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Kampüs Ofis projesi Peşin alımda yüzde 12 indirim imkanı sunuyor.

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim Haberi

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje 20 bin metrekare alana sahip. 


İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde yaşama geçirilen Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesinde küçük boy ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare arasında alanlara sahip. 


Orta boy ofislerin alanlarının 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi ofislerin alan ve konumuna göre değişiyor. 



Teslimlerin 2015 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan Kampüs Ofis Premier projesinde; SPA, sağlık merkezi, toplantı odaları, kapalı otopark, parti odası, hobi odaları, spor alanları mevcut. 


Toplam 150 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje, Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


Kağıthane Kampüs Ofis satış...