19 / 04 / 2024

kağıthane metro projeleri

kağıthane metro projeleri

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

Kağıthane yatırıma doymuyor!

Esnaf ve vatandaşlarla Seyrantepe 700.Yıl Parkı’nda bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Bu şehir yatırama doymuyor. Kağıthane yatırıma doymuyor" dedi.

Fazlı Kılıç Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nu inceledi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşa çalışmalarını yerinde inceledi. İstanbul’un ulaşım sorununa büyük ölçüde fayda sağlayacak metro hattı Kağıthane için büyük önem taşıyor.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı Nisan sonunda yolcu alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı'nda, Nisan sonu gibi yolcu alınacak şekilde çalışmaların yapıldığını belirtti. 

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Tünelleri tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık törenine katılıyor. Erdoğan, metro projesi ile "İstanbul'un dünya şehri özelliğini biraz daha güçlendiriyoruz" dedi...

12 soruda İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı!

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı nereden geçecek? Kaç istasyondan oluşuyor? Hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı...

Binali Yıldırım: Kağıthane'ye 3 metro geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğini söyledi.

Nidapark Ayyıldız Kağıthane daire fiyatları 2018!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında konumlandırılıyor..

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

kağıthane metro projeleri Haberi

kağıthane metro projeleri

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'de Seyrantepe 700. Yıl Parkı içindeki bir kafede kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Yıldırım, Anadolu insanının samimiyetinin kendisine güven verdiğini dile getirerek, "Bugün birliğimizin, kardeşliğimizin fotoğrafı var burada. Bizi bölmek isteyenlere de bu fotoğraf çok güzel cevap" dedi.

"Bizler omuz omuza olunca hep birlikte Türkiye oluyoruz." ifadesini kullanan Yıldırım, "Her ilçede, her buluşmada, geçtiğimiz bir aydan beri aynı tabloyu görüyorum. Aynı birlik ve beraberlik tablosunu görüyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. Bu tablo birilerinin heveslerini kursağında bırakacak." diye konuştu.

Milleti etnik kimliğine göre sınıflara ayıranların varlığına değinen Yıldırım, "Bilmiyorlar ki o ayırdıkları oylar, sandıktan kardeş Türkiye olarak çıkacak, kardeş İstanbul olarak çıkacak. Bizim...