20 / 04 / 2024

Kağıthane Nidapark Ayyıldız fiyat 2018

Kağıthane Nidapark Ayyıldız fiyat 2018

95 adet daireden meydana gelen Kağıthane Nidapark Ayyıldız projesi az katlı yapısı ve yatay mimari ile tasarlandı. Projede fiyatlar 682 bin TL'den başlıyor..

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi, Gürsel Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesi, 6838 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, 309 parsel ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Kağıthane Nidapark Ayyıldız fiyat 2018 Haberi

Kağıthane Nidapark Ayyıldız fiyat 2018

Satışları başlayan Nidapark Ayyıldız projesi 95 adet daireden meydana geliyor. Projenin giriş katında, mağaza ve dükkanlardan oluşan 10 ticari ünite yer alacak. 

61 adet 1+1 daire, 10 adet 2+1 daire, 12 adet 2,5+1 daire, 9 adet 3+1 daire ve 3 adet 4+1 daire bulunan  Kağıthane Nidapark Ayyıldız projesinde 3 bodrum kat + zemin kat + asma kat + 1.2.3.4. kat ver çatı arası katı olarak inşa edildi. 

Simpleks ve dubleks dairelein yer aldığı Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında, Cendere Caddesi ve Develi Caddesi arasında konumlandırılıyor. 
 
Projede açık yüzme havuzu, fitness, soyunma odası, sauna alanları, kış bahçesi, iç avlu, süs havuzu ve teras oturma alanları gibi ortak alanlar mevcut. 

Kağıthane Nidapark Ayyıldız fiyat 2018!
Az...