23 / 04 / 2024

kağıthane otopark yapım işi

kağıthane otopark yapım işi

Kağıthane Belediyesi Başkanlığından: Kağıthane'de zemin altı katlı otopark üstü park alanı olarak düzenleme işi ihale edilecek

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

İVA Yapı Kağıthane'de yeniden sahaya iniyor! 

İnşaat sektörünün deneyimli müteahhitlik firmalarından İVA Yapı, Kağıthane'de yarım kalan projesi için yeniden çalışmalara başlıyor. 

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Zeytinburnu ve Kağıthane'de dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda "Telsiz'de ve Merkezefendi'de toplam 1204 konut ve 219 iş yerini yapıp en kısa zamanda teslim edeceğiz" dedi ve Kağıthane'deki dönüşüm projesinde ise 688 konut ve 57 iş yeri yapılacağını belirtti...

Zeytinburnu ve Kağıthane dönüşüm projelerinin temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Bugün Zeytinburnu ve Kağıthane'de deprem dönüşümüyle alakalı projelerimizin temel atma törenlerini yapacağız" dedi.

Gani Müjde'nin Kağıthane’deki binasına hırsız girdi!

Yapımcı ve yönetmen Gani Müjde’nin Kağıthane’deki beş katlı binasına hırsız girdi, boş dairelerdeki kombi ve bataryaları çaldı

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Mari Yapı Kağıthane'de kentsel dönüşüme odaklandı!

Mari Yapı, İstanbul’un merkezinde kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.  Mari Yapı, Kağıthane'de 2 yeni proje hayata geçirecek. 

Porta Vadi Kağıthane fiyat listesi!

Porta Vadi Kağıthane projesi Tüm Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede konut teslimlerin Aralık 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Porta Vadi Kağıthane fiyat listesi...

Sadabad Deresi ıslah projesi ile Kağıthane değerlenecek!

Ege Yapı, Sadabad Deresi'nin kıyısında 820 milyon lira değerinde konut projesi inşa ediyor. Kağıthane'nin ulaşım akslarının kesişim noktasında olduğunu belirten İnan Kabadayı, "Sadabad Deresi ıslah projesi tamamlanınca bölge bambaşka bir çehreye bürünecek" dedi.

kağıthane otopark yapım işi Haberi

kağıthane otopark yapım işi

Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yap işlet devret modeli ile zemin altı katlı otopark üstü park alanı olarak düzenleme işi ihale edilecek. Muhammen bedelin 4 milyon 156 bin 815 lira olarak belirlendiği ihalede geçici teminat bedeli ise 124 bin 704 lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için