23 / 04 / 2024

kağıthane toki projesi 2021

kağıthane toki projesi 2021

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Genyap Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 Projesi'nde, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleks ve 5+1 çatı daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi...

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Genyap Kağıthane 7000'de yeni yaşam fırsatı!

Genyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Genyap Kağıthane 7000 projesi Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. Projede yatırım yapmak isteyenlere yeni yaşam fırsatı sunuluyor.

Nef Kağıthane 05 nerede?

Nef Kağıthane 05 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde toplamda 96 adet daireden meydana geliyor. Peki Nef Kağıthane 05 nerede inşa ediliyor?

Nef Kağıthane Evleri satılık!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane Evleri satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

NEF Kağıthane 05 satış ofisi iletişim!

NEF Kağıthane 05 projesi NEF imzasıyla İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Projede 31 Ekim'e kadar sürecek "Şimdi al 2019'da öde'' kampanyası uygulanıyor...

Nef Kağıthane 05 fiyat!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede 31 Ekim'e kadar sürecek yeni bir ödeme kampanyası başladı. İşte Nef Kağıthane 05 fiyat...

kağıthane toki projesi 2021 Haberi

kağıthane toki projesi 2021

Yeni konut üretim çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projeleri için düğmeye bastı.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, yeni projesini İstanbul Kağıthane'de hayata geçirecek.

İstanbullu vatandaşların merakla beklediği TOKİ İstanbul projesi, Kağıthane Osmanpaşa Mahallesi'nde inşa edilecek. Proje, kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek.

TOKİ Osmanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. TOKİ Kağıthane projesi ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de mevcut.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2021/313091 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının...