29 / 03 / 2024

kağıthanede arsa fiyatları ne kadar

kağıthanede arsa fiyatları ne kadar

Kentsel dönüşüme bağlı olarak 2013 yılında arsa fiyatları en çok artış gösteren semtler Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Esenyurt, Zekeriyaköy, Küçükçekmece, Sarıgazi ve Zeytinburnu olarak sıralanıyor. Kentsel dönüşüm arsa fiyatlarını uçurdu...

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

Kaş’ta konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 arttı!

Beyaz yakalıların en çok tercih ettiği tatil beldelerinden birisi. Kaş’ta son üç yılda konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 oranında arttı. Arsa yatırımı açısından öne çıkan bölgelerin başında Çukurbağ ve Bayındır Köyü geliyor...

Egeyapı Kordon Kağıthane ev fiyatları!

Egeyapı Kordon Kağıthane ev fiyatları 657 bin TL'den başlıyor. 40 ay sıfır faiz imkanı sunulan Kordon İstanbul'da 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri mevcut...

Sur Yapı Tempo City Kağıthane kampanya fiyatları 2017!

Temmuz 2019 yılında tamamlanması planlanan Sur Yapı Tempo City Kağıthane projesinde "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası başladı. İşte Sur Yapı Tempo City Kağıthane kampanya fiyatları 2017..

Kordon İstanbul Kağıthane satış fiyatları!

İstanbul Kağıthane'de yükselen Kordon İstanbul projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor. İşte Kordon İstanbul Kağıthane satış fiyatları...

Tempo City Kağıthane'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor!

Tempo City Kağıthane'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Tempo City Kağıthane projesi Temmuz 2019'da teslim ediliyor...

Kordon İstanbul Kağıthane ev fiyatları ne kadar?

Toplam 559 konut, ofis ve ticari birime yer verilen Kordon İstanbul projesi Ege Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Kordon İstanbul Kağıthane ev fiyatları ne kadar?

Özak GYO ve İnter TOKİ'nin Kağıthane arsa ihalesinden çekildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO ve İnter TOKİ'nin Kağıthane arsa ihalesinden çekildi.

Çanakkale Köprüsü ile arsa fiyatları 20 kat arttı!

1915 Çanakkale Köprüsü son üç yılda bölgedeki arsa fiyatlarını 20 kata, konut ücretlerini ise 4 kata varan oranlarda artırdı.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

OSB'lerde arsa fiyatları düşecek!

OSB'lerde arsa fiyatlarının dile getiren Maliye Bakanı Naci Ağbal, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan işletmelerin bundan sonra belediyelere emlak vergisi ödemeyeceklerini müjdeledi.

Gaziantep'te arsa fiyatları neden yükseliyor?

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk Gaziantep'te tek sorunun arsa fiyatlarının yüksek olmasını dile getirirken, ramazan ayından sonra arsa satışlarının artacağına dikkat çekti.

kağıthanede arsa fiyatları ne kadar Haberi

kağıthanede arsa fiyatları ne kadar

KENTSEL dönüşüm, gayrimenkul sektörünün hareketliliğini artırırken fiyat artışlarını da önemli derecede etkiliyor. Emlakjet.com'un yaptığı analize göre, kentsel dönüşüme bağlı olarak 2013 yılında arsa fiyatları en çok artış gösteren semtler Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Esenyurt, Zekeriyaköy, Küçükçekmece, Sarıgazi ve Zeytinburnu olarak sıralanıyor. Emlakjet.com Genel Müdürü Okan Arı, Kadıköy'deki arsaların fiyatlarının 2012 yılına göre 2013'te yaklaşık yüzde 40, Kağıthane'deki arsaların fiyatlarının ise yüzde 36 civarında artış gösterdiğini belirtti. Kartal, Esenyurt, Zekeriyaköy ve Küçükçekmece'deki arsaların fiyatları yüzde 30, Sangazi ve Zeytinburnu'ndaki arsalann fiyatları ise yaklaşık yüzde 26 yükseldi. 


Star...