23 / 04 / 2024

Kağıthanede inşaat mı çöktü

Kağıthanede inşaat mı çöktü

Kağıthane'de bir inşaat sahasında yapılan çalışma sırasında göçük meydana geldi. Olay, Kağıthane Yeşilce Mahallesi Destek Sokak üzerinde meydana geldi. Enkazdakiler Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Fethiye'de 67 kaçak inşaat mühürlendi!

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Bodrum'daki kaçak inşaat mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Bodrum Gümüşlük'te Antik Myndos Kenti kalıntıları içerisinde ve 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı’ndaki inşaat mühürlendi. Yıkım kararı da alınan binada henüz yıkım yapılmadığı ve inşaatın devam ettiği ileri sürüldü...

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım yargılanıyor!

CHP’li Aybars Yıldırım, otel diye 29 daireli apartman dikmişti. Yıldırım, ardından inşaat mühürlenip yıkım kararı verilince yalan beyanla imar barışı belgesi aldı. Şimdi sahtekarlıktan yargılanıyor.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Reza Zarrab'ın Kandilli’deki kaçak inşaatında yıkım başladı mı?

Reza Zarrab’ın Kandilli’deki kaçak inşaatı hala yıkılmadı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü, 13 Şubat 2015’te yapı tatil tutanağı tutmuş ve savcılığa “yıkımla ilgili işlemleri sürdürülmektedir” demişti, ancak geçen sürede hiçbir yıkım işlemi yapılmadı.

Kaçak inşaat mühürleme tutanağı!

Ruhsat alınmadan inşaata başlandığı veya ruhsat ve eklerine aykırı inşaat yapıldığı ilgili idarece tespit edilirse yapı derhal mühürlenerek inşaat durduruluyor. Peki, kaçak inşaat mühürleme tutanağı nedir?

Acun Ilıcalı Levent'teki şirketine kaçak inşaat mı yaptı?

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın şirket binasına 126 metrekare kaçak ilave inşaat yaptığı iddia edildi. İnceleme yapan yerel ve il belediyesi dava açtı. Ilıcalı'nın 5 yıla kadar hapsi istendi.

Seyhan'da 49 kaçak inşaat yıkılacak!

Seyhan'da 49 kaçak inşaat yıkılacak. Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız olduğu saptanan 49 adet inşaatın da yıkılması için ihale açtı.

Keten İnşaat yeni inşaat mühendisleri arıyor!

Keten İnşaat bünyesine yeni bay çalışanlar arıyor. Keten İnşaat, 40 yaşını aşmamış, şantiye deneyimi olan, takım çalışmasına uyabilecek ve üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümünden mezun kişileri işe alacak..

Kağıthanede inşaat mı çöktü Haberi

Kağıthanede inşaat mı çöktü

Kağıthanedede bir inşaat sahasında yapılan çalışma sırasında göçük meydana geldi. Olay sırasında inşaatın müteahhitliğini yapan baba-oğul göçük altında kaldı. Baba Muzaffer Arat çevredekiler tarafından hafif yaralı kurtarılırken toprak altındaki oğlu Hüseyin Arat itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 


Olay, Kağıthane Yeşilce Mahallesi Destek Sokak üzerinde meydana geldi. Müteahhitlik yapan baba Muzaffer Arat ile oğlu Hüseyin Arat yaptırdıkları inşaat sahasını gezmek için şantiye alanına geldi. 


İş makineleri sahada çalışırken yol üzerindeki toprak zeminde bir anda göçük oldu, baba ve oğul toprak altında kaldı. Baba Muzaffer Arat çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılırken oğlu toprak yığını altında kaldı. Beline kadar toprak altında kalan Hüseyin Arat'ın kurtarılması için olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri çalışma başlattı. Yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından Hüseyin Arat'ta yaralı...