24 / 04 / 2024

Kağıthanedeki parklar

Kağıthanedeki parklar

Kâğıthane Belediyesi, Rabak Sokak Parkı açılışını gerçekleştirilerek Kâğıthanelilerin hizmetine sundu. Parkın açışlında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kâğıthane halkının rahatı ve huzurunu tesis etmeyi öncelikli tuttuklarını söyledi.

Kağıthane'ye 261. park!

Kağıthane Belediyesi 261’inci Sokak Parkını Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hizmete sundu. Parkın açılışında Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, çocuklarla birlikte oyun gruplarını gezdi ve döner salıncağa bindi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Kağıthane'deki deprem parkları maliyetini karşıladı!

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde Başkan Fazlı Kılıç, Kağıthane’de bulunan deprem parklarının denetimini yaptı. Parkların içerisine yapılan ilk yardım depolarının güneş ve rüzgar enerjisi kullanımından elde edilen elektrik ile maliyetlerini 2 yıl içerisinde karşıladığı belirtildi.

Marmaris Emel Sayın Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Marmaris'te "Emel Sayın Koyu" olarak da bilinen İnbükü Tabiat Parkı'ndaki kaçak yapılar yıkıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün gelişme planı hazırlayarak önümüzdeki yıl İnbükü Tabiat Parkı'nı tekrar hizmete açacağı öğrenildi.

Borçka Karagöl turizme kazandırılacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Artvin Şube Müdürlüğünce yürütülen Borçka Karagöl Tabiat Parkı imar Planı ve Uygulama Nazım Planları çalışmalarının ardından Artvin Valisi başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kaçkar Dağları Macera Parkı ihalesi 25 Eylül'de!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü, Kaçkar Dağları Milli Parkı’nda adrenalin meraklıları için “Macera Parkı” projesini hayata geçirecek...

Kaçkar Dağları'nda bitki müzesi kurulacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Kaçkarlar'da bitki müzesi kurulacağını açıkladı...

Kağıthanedeki Milli Arşiv Sitesi inşaatı Mayıs 2012de bitecek!

Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü, bünyesindeki Cumhuriyet dönemine ait yaklaşık 130 milyon belge ve 497 bin defter Türk ve dünya tarihine ışık tutuyor

İBBden Kağıthane Hamidiye'de satılık arsa! 3.2 milyon TLye!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kağıthanedeki 2 bin 134 metrekare yüzölçümündeki arsasını satmak üzere ihale düzenledi. Arsanın tahmini bedeli 3 milyon 201 bin 150 lira olarak açıklandı

Kağıthane'de parklar 24 saat izlenecek!

Kağıthane Belediyesi, ilçe sınırları dahilinde bulunan tüm çocuk parklarını kamera sistemi ve ADSL ağı ile donatma kararı aldı. Belediye, ilk etapta 135 parkı 360 derece dönebilen 185 kamera ile 24 saat izleyecek...

Mercan HES'in kaçak olduğu 15 yıl sonra ortaya çıktı

Türkiye'nin en eski milli parklarından birinde `devlet eliyle' yapılan barajın kaçak olduğu, 15 yıl sonra ortaya çıktı

Sabri Ateş: Kaçak emlakçılara kimse dur demiyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, "Ankara'da genel müdürlüklerde sabah kim erken gelirse sandalyeyi o kapıyor. Devlette o kadar boş eleman varken, kaçak emlakçılara kimse dur demiyor" dedi

İBB'den Kağıthane'de 52 bin TL'ye satılık arsa!

İBB İstanbul Kağıthane'de arsa satışı için ihale düzenledi

TOKİ Kayabaşı'nda onuncu gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Kağıthanedeki parklar Haberi

Kağıthanedeki parklar


Kâğıthanelilerin nefes alabilecekleri ve çocukların gönüllerince eğlenebilecekleri park sayısını hızla artıran Kâğıthane Belediyesi, Rabak Sokak Parkı açılışını gerçekleştirilerek Kâğıthanelilerin hizmetine sundu. Parkın açışlında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kâğıthane halkının rahatı ve huzurunu tesis etmeyi öncelikli tuttuklarını söyledi. Başkan Kılıç, ‘’Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Göreve geldiğimiz ilk günlerde kentsel dönüşüm için çalışmalara başladık ve bu çalışmayı en sağlıklı şekilde sürdürdük. İlçemizde yeşil alanları artırmak için park ve mesire alanlarını çoğalttık.’’  dedi.

Kâğıthane Belediyesi tarafından Gürsel Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Rabak Sokak Park’ı açılış kurdelesini Başkan Kılıç, çocukları yanına alarak birlikte kesti.

Çocuk oyun alanı, yürüyüş yolu, teras dinlenme alanı, masalı...