26 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Menzelet spor sahası

Kahramanmaraş Menzelet spor sahası

Yatırımlarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Menzelet'e üç yeni spor sahası kazandırıyor.

Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi'nde yapılan Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlama töreninde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi verdi.

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Menzelet'e 3 yeni spor sahası!

Yatırımlarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Menzelet'e üç yeni spor sahası kazandırıyor.

Kahramanmaraş Dereli'ye yeni halı saha!

Gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahası yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Dereli Mahallesi’ndeki sentetik halı sahayı hizmete sundu.

Kahramanmaraş Onikişubat'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin spor yapmalarına imkan tanımak maksadıyla halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Menzelet Mesire Alanı’na spor tesisi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin ve vatandaşların spor yapabilmeleri için spor yatırımlarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş'a yeni spor alanları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, spor alanında yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın 13.’sü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukları kötü alışkanlıklardan korumak adına gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulları’nın bu yıl 13.’sü açıldı.

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesi spor kompleksine kavuşuyor!

Kahramanmaraş’ı Spor Tesisleşmesinde ilk 5’in içerisine dahil eden Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Türkoğlu ilçesinde yapılan son yatırımlar ile birlikte Türkoğlu ilçesi spor kompleksine kavuşuyor” dedi.

Kahramanmaraş Menzelet Mesire Alanı'nın 2. etabı yaza hazır!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Menzelet Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu. Menzelet Mesire Alanında II. Etap çalışmalarını yürüten işçileri selamlayan Başkan Erkoç başarılar diledi.

Kahramanmaraş'a baraj manzaralı yeni mesire alanı!

Zengin su potansiyeline sahip Kahramanmaraş, baraj manzaralı yeni mesire alanına kavuştu. Büyükşehir Belediyesi, Menzelet Barajı kıyısına 130 bin metrekarelik mesire alanı yaptı.

Menzelet Mesire Alanı hizmete açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaklaşıp, huzurlu bir ortamda tabiatla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için Menzelet Mesire Alanı’nı vatandaşların hizmetine açtı.

Kahramanmaraş Menzelet spor sahası Haberi

Kahramanmaraş Menzelet spor sahası


Sporun gelişimi adına alt yapı ve tesis çalışmalarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Menzelet'e üç yeni spor sahası kazandırıyor.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan Futbol Sahası, Tenis Kortu ve Basketbol Sahası olmak üzere 3 farklı spor sahası piknik yapmaya gelen Maraşlıların aynı zamanda spor yapmalarına da imkan sağlıyor.


Menzelet Mesire Alanı içerisine yapılan futbol sahası 22 metre x 42 metre ebatlarında, tenis kortu 12.5 metre x 25 metre ebatlarında basketbol sahası ise 16 metre x 29 metre ebatlarında yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.



Kahramanmaraş Büyükşehir...