19 / 04 / 2024

kalamış Esra Akkaya

kalamış Esra Akkaya

20 Dakika dizisi ile ekranlara dönen Esra Akkaya Kalamış'ta kafe açtı...

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Esra Akkaya Londra'ya taşındı!

Bir dönem dizilerin vazgeçilmez yıldızlarından biri olan Esra Akkaya, oğlu Can'la birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşındı.

İBB'nin açıklamasına Esra Boğazlıyan'dan yanıt!

İBB'nin Silivri açıklamasına Gazete Habertürk yazarı Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında yanıt verdi..

Kadıköy Belediyesi, Kalamış Yat Limanı özelleştirmesine itiraz edecek!

Kalamış-Fenerbahçe marinalarında imar planı değişikliği onaylanır onaylanmaz ihaleye çıkıldı. İhale için son teklif verme tarihi 15 Şubat olarak belirlendi

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştiriliyor!

Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştiriliyor. Özelleştirme için teklifler 15 Şubat 2018 tarihine kadar verilebilecek..

Kalamış Yat Limanı'nın imar planı değişikliği onaylandı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı alanına ilişkin koruma amaçlı imar planı değişiklikleri onaylandı.

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Sertaç Kıyıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esra Eronat ödüle doymuyor!

Gayrimenkul sektöründe yatırım uzmanı olarak faaliyet gösteren Esra Eronat, Remax Adress Life çatısı altında aha güzel projelere imza atmayı planlıyor.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın yapılaşmasına itiraz!

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı yapılaşmaya açıldı. Kadıköy Belediyesi, plana itiraz etti. Projede 'yüzen iskele' kısmına yürütmeyi durdurma kararı verildi.

İşte Esra Eron'un Ulus'taki maskülen evi!

Ünlü sunucu ve model Esra Eron, Ulus'ya kız Alya ile birlikte yaşıyor. Eron çatı dubleksi maskülen ve modern tarzdaki evinin kapılarını InStyle Home Mayıs sayısına açtı.

Kalamış Marina'da özelleştirme başlıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) limanlar ile birlikte Kalamış Marina’nın da ihale sürecine başlıyor.

Niğde Akkaya'ya atık su arıtma tesisi yapılacak!

AK Parti Niğde Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, İlimizin en büyük çevre problemlerinden biri olan Akkaya Barajının temizlenmesi için yeni model bir çalışma başlatıldığını söyledi.

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, Caddebosta Mahallesi'nde kuruldu.

kalamış Esra Akkaya Haberi

kalamış Esra Akkaya

Kalamış’ta bir mekan, adı Tatlı Huzur... Huzurlu ve lezzetli bir mönüye sahip. Mekana girer girmez kendinizi adeta Alice Harikalar Diyarı’nda hissediyorsunuz. Her yerde pembeler, çiçekler, cupcake desenleri... Oyuncu Esra Akkaya’nın eşi Harun Uygural ile birlikte açtığı bu mekanda, masa-sandalyeden biblolara her şeyi satın alabilirsiniz. Sekiz yıl arada verdiği oyunculuğa İlker Aksum, Tuba Büyüküstün gibi oyuncuların rol aldığı 20 Dakika dizisi ile dönüş yapan Akkaya ile Tatlı Huzur’da buluştuk, neler yaptığını ve kafe macerasını konuştuk. 


BU KEZ KEYFİME BAKIYORUM 


Daha önce Alçera adında bir kafenin dört yıl işletmeciliğini yapan Akkaya, bu mesleğe yabancı değil. Ancak Akkaya yeni açtıkları mekanın her şeyinden bu kez eşinin sorumlu olduğu anlatıyor: “Eşim eski işinden sıkılınca böyle bir yer açmak istedi. İşletmecilik, mönü gibi detaylardan o sorumlu....