18 / 04 / 2024

Kalamış Marina projeleri

Kalamış Marina projeleri

ÖZELLEŞTİRME İdaresi Başkanlığı ( ÖİB ) halen Koç Holding tarafından işletilen marina için ihale ilanına çıkmayı planlıyor.Sonrasında ise iki aylık teklif alma süreci işleyecek...

Şerdil Odabaşı'ndan Kalamış Marina'nın özelleştirilmesine tepki!

Kalamış Marina, Cumhurbaşkanlığı kararı ile özelleştiriliyor. Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kalamış Marina'nın özelleştirmesine ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı'ndan tepki geldi. Odabşı, marina ile ilgili soruları yanıtladı.

Siltaş Marina'nın lansmanı yapıldı!

İş dünyasındaki köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında yeni nesil iş merkezleri ve konut projeleri hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı lanse etti.

Kalamış Marina'da özelleştirme başlıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) limanlar ile birlikte Kalamış Marina’nın da ihale sürecine başlıyor.

Ankara’nın tercihi Sinpaş projeleri!

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara projeleri Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında yer aldı.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda kampanya!

Ceylan İnşaat'ın Göztepe'de inşaatına başladığı Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları için 120 aya kadar vade seçeneği sunuldu. Kalamış Marina manzaralı projede, fiyatlar 678 bin liradan başlıyor.

Setur: Kalamış'ta ihale olursa bakarız

Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, "Kalamış Marina için ihalenin yenilenmesi durumunda şartlara bakacağız. Eğer şartlar bizim için uygun olursa ihaleye yeniden girebiliriz" dedi. İşte açıklama...

Beykoz Marina projesinin görselleri!

Beykoz Belediye'nin projeleri arasında yer alan Beykoz Marina projesinin arka tarafında butik otel ve alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar, açık oturum alanları, otopark yer alıyor. İşte projenin görselleri....

Tuzla Viaport Marina açılışına son 10 gün!

Türkiye'nin dev projeleri arasında yer alan ve 1 milyar liralık yatırım bedeli bulunan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere 29 Mayıs'ta açmaya hazırlanıyor.

Viaport Marina'nın otel ve akvaryumu 2016'da açılacak!

1 milyar liralık yatırım bedeliyle Türkiye’nin dev projeleri arasında yer alan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 29 Mayıs’ta açılacak eğlence merkezini yılda 25 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Kadıköylüler Kalamış Marina için kampanya başlattı!

Geçen yıl ihalesi yapılan ancak Danıştay’ın yürütmeyi durdurduğu Kalamış Marina’yla ilgili süreç devam ederken, Kadıköy Belediyesi ‘Sahilime Dokunma’ kampanyası başlattı. Kampanyaya 30 bin kişi destek verdi

Kadıköy Belediyesi Kalamış Marina'sı için kampanya başlattı!

Geçen yıl ihalesi yapılan ancak Danıştay'ın yürütmeyi durdurduğu Kalamış Marina'yla ilgili süreç devam ederken, Kadıköy Belediyesi 'Sahilime Dokunma' kampanyası başlattı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre yakın mesafede bulunuyor.

Kalamış Marina projeleri Haberi

Kalamış Marina projeleri

Türkiye'nin en önemli ve büyük marinalarından biri olan Kalamış'ta özelleştirme süreci başlıyor. 


ÖZELLEŞTİRME İdaresi Başkanlığı (ÖİB) halen Koç Holding tarafından işletilen marina için ihale ilanına çıkmayı planlıyor.Sonrasında ise iki aylık teklif alma süreci işleyecek. 

30 yıllık işletme hakkı devrinin verilmesinin öngörüldüğü KalamışFenerbahçe Yat Limanı'na ilişkin nihai pazarlık görüşmesinin ise Mayıs ya da Haziran ayı gibi yapılması planlanıyor. İhale süreci, teklif dönemindeki yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisine göre yeniden şekillenecek. 


Piyasalardaki dalgalanmanın devam etmesi halinde sürecin ertelenme seçeneği de masada bulunuyor. İmar planı çalışması sonrasında kapasitesi büyüyen marinanın değerinin katlandığı ve özelleştirmede yüksek bir bedelin ortaya çıkabileceği belirtiliyor. 

Yat limanıyla, yaklaşık 15 yıldır işletmesini yapan Koç Grubu'na bağlı Setur şirketinin yanı sıra Ülker ve Doğuş Grupları da yakından ilgileniyor. 


Özelleştirme süreci ile çok sayıda yabancı...